Jej pôvab berie dych! Krajšiu princeznú v Európe sotva nájdete, táto brunetka je manželkou...

Ani ona nechýbala v pondelok na ostrosledovanom pohrebe posledného gréckeho kráľa Konštantína II. Pozornosť si vyslúžila už tradične (aj) vďaka svojim pôvabom.

18.01.2023 00:00
Alessandra de Osma Foto:
Manželka princa Christiana Hanoverského - peruánska rodáčka Alessandra de Osma na pohrebe posledného gréckeho kráľa Konštantína II.
debata (2)

Reč je o Alessandre De Osma, očarujúcej brunetke, ktorá sa v Aténach na pohrebe posledného gréckeho kráľa objavila aj po boku svojho manžela. Tým je nemecký šľachtic, držiteľ titulu princ – konkrétne princ Christian Hanoverský, ktorý je jedným zo synov Ernsta Augusta, princa Hanoverského.

Princezná Kate z Walesu Čítajte viac Súboj kráľovských hláv: Rubínová Kate uchvátila korunkou ako z rozprávky a kráľovná Camilla? Nasadila ťažký kaliber

Dvojica pricestovala do Grécka spoločne s ďalšími predstaviteľmi a zástupcami európskej šľachty. Po boku kráľovien, princezien či vojvodkýň to bola práve rodáčka z Peru, ktorej distingvovaný pôvab a jednoduchý styling v čiernom kostýme a s dokonalo upravenou hrivou tmavých vlasov brali dych.

Britská princezná Anne (vľavo) objíma...
Zľava: Anne-Marie, manželka bývalého gréckeho...
+18Dánska kráľovná Margaréta II. (vpravo) sa...

Asi neprekvapí, že tridsaťštyriročná Alessandra mala už od mladosti potenciál zaujať svojím fyzickým vzhľadom. Pracovala ako modelka, neskôr dizajnérka (od roku 2018 je na trhu jej značka Moi & Sass) a momentálne sa tiež venuje viacerým charitatívnym projektom. Študovala najprv právo, no neskôr presedlala na štúdium módy a módneho obchodu.

zväčšiť Alessandra de Osma na prehliadke Christian Dior... Foto: Profimedia
Alessandra de Osma Alessandra de Osma na prehliadke Christian Dior Haute Couture v júli 2022 v Paríži.

De Osma pochádza z bohatej a vysokopostavenej rodiny, no podľa jej vlastných slov sa so svojím budúcim manželom, nemeckým šľachticom, zoznámila, keď pracovala ako sprievodkyňa v Peru. Stať sa tak malo už v roku 2005, pričom dvojica začala spolu randiť. Ich svadba sa však konala až v roku 2018 v nevestinom rodnom Peru.

Britská princezná Anne (vľavo) objíma Anne-Marie Čítajte viac Pohreb gréckeho kráľa? Toľko emócií a sĺz u šľachty nevídať! Princezná Anne utešovala vdovu, kráľ Felipe bratranca

Alessandra De Osma, ktorá sa v roku 2020 stala mamou dvojčiat, aj vďaka svojmu manželovi môže nosiť titul „princezná Christian Hanoverský“, zvyčajne ho však nepoužíva a aj európske médiá používajú jej celé meno, prípadne jeho skrátenú verziu – Sassa de Osma.

Dánska korunná princezná Mary a korunný princ...
Princezná z Walesu Kate bola na štátnom bankete...
+17Kráľovná Silvia, kráľ  Carl Gustaf, korunná...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #pohreb #modelka #princezná #šľachta #Alessandra De Osma

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...