Richard Gere sa krútil okolo krásnej manželky, ale aj slávnej kolegyne! Čože, ona má už 76? Vyzerá TOP

Na slávnostnej premiére novinky Maybe I do sa stretli známe hollywoodske hviezdy a veteráni filmovej brandže. Pozornosť strhli na seba ešte väčšiu ako hlavná hrdinka Emma Roberts.

19.01.2023 00:56
Richard Gere a jeho manželka Alejandra Silva Foto: ,
Herec Richard Gere a jeho manželka Alejandra Silva spoločne na premiére novinky Maybe I Do.
debata

V romantickej komédii sa práve neter slávnej Julie Robertsovej objavuje v hlavnej úlohe, no dôležitú rolu v nej zohrávajú aj zástupcovia staršej hereckej generácie. Zápletka totiž spočíva v tom, že zamilovaná Michelle si konečne našla muža svojho života a chce navzájom predstaviť ich rodičov. Ukáže sa však, že rodičia sa už poznajú a pôvodný plán (že dvaja zaľúbenci chcú uzavrieť manželstvo) sa poriadne skomplikuje pre ich nezhody v názoroch.

Herečka Susan Sarandon, herečka Emma Roberts (v...
Česká rodáčka, modelka a influencerka Paulíina...
+6Herečka Susan Sarandon dorazila na filmovú...

Do rol rodičov tvorcovia obsadili aj herca Richarda Gera a jeho kolegyňu Susan Sarandonovú. Hoci Gere je šťastne ženatý a po jeho boku sa aj na newyorskej premiére objavila príťažlivá Alejandra Silva, 73-ročný herec nevynechal ani pózovanie a srdečné zvítanie sa so svojou filmovou kolegyňou a kamarátkou Susan Sarandonovou.

zväčšiť Herečka Susan Sarandon a herec Richard Gere... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Susan Sarandon a herec Richard Gere Herečka Susan Sarandon a herec Richard Gere spoločne na premietaní filmu Maybe I Do v New Yorku.

Pri pohľade na túto držiteľku Oscara sa zdá byť priam neuveriteľné, že Susan je dokonca o tri roky staršia ako Richard Gere. Americká herečka vyzerá vo veku 76 rokov naozaj vynikajúco a mladistvo a právom bola jednou z hviezd premiéry.

Amy Winehouse Čítajte viac Toto je filmová Amy Winehouse! Tvorcovia našli herečku, ktorá stvárni legendárnu divu - čo poviete na podobu?

Na tej, samozrejme, nechýbala ani spomenutá Emma Roberts, ktorá dorazila v červených šatách Philosophy di Lorenzo Serafini. Medzi hosťami premietania sa potom objavila aj česká rodáčka, modelka Paulína Pořízková či speváčka Natasha Bedingfield. Chýbali však herci Diane Keaton a William H. Macy, ktorí stvárňujú v snímke Maybe I Do zvyšok rodičovského kvarteta. Zápletka, ktorá je jasná z traileru, vás možno prekvapí.

Video

VIDEO: Pozrite si aj exkluzívny rozhovor Pravdy s Kumailom Nanjianim a Murrayom Bartlettom o seriáli Vitajte v Chippendales.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Emma Roberts #Richard Gere #Susan Sarandon

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...