David Duchovny ukázal očarujúcu priateľku! Táto žena si podmanila Foxa Muldera, má o 33 rokov menej ako on

Veľmi zriedkavo sa spoločne objavujú na verejnosti. Aj preto bol herec David Duchovny a jeho partnerka magnetom na premiére novinky z produkcie Netflixu.

20.01.2023 00:00
David Duchovny Foto: ,
Herec David Duchovny na premiére novinky z produkcie Netflixu You People.
debata

Americký herec, ktorého najviac preslávila rola agenta Foxa Muldera v seriáli a dvojici filmov Akty X, dorazil na premietanie nového projektu Netflix pod názvom You People. Šesťdesiatdvaročný Duchovny však tentoraz neprišiel sám.

Jenna Ortega Čítajte viac Kráska z hitu Wednesday zvádzala v Paríži, na tieto dámy si však netrúfla... ukázali (skoro) všetko v priehľadných šatách!

Hercovi robila garde jeho životná partnerka, ktorou je pôvabná hnedovláska menom Monique Pendleberry. Táto dáma je o rovných 33 rokov mladšia ako populárny herec a spolu tvoria pár už od roku 2017, keď sa údajne zoznámili v takzvanom „juice-shope“. Duchovny tam nakupoval a vtedy ešte len 23-ročná Monique na tomto mieste pracovala.

zväčšiť Herec David Duchovny a jeho partnerka Monique... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
David Duchovny a jeho partnerka Monique Pendleberry Herec David Duchovny a jeho partnerka Monique Pendleberry na premiére novinky You People.

Napriek výraznému vekovému rozdielu sa z obrázkov z premiéry zdá, že dvojica je stále veľmi zamilovaná. Monique sa ku svojmu partnerovi túlila a doslova žiarila. Očarujúca dáma je podľa zdrojov z hercovho okolia pre Duchovneho skutočne tá pravá. O tom, že by sa dvojica zosobášila, sa však zatiaľ nehovorí nič.

zväčšiť Herec David Duchovny a jeho partnerka Monique... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
David Duchovny a jeho partnerka Monique Pendleberry Herec David Duchovny a jeho partnerka Monique Pendleberry na premiére novinky You People.

Duchovny bol dlhé roky ženatý s hereckou kolegyňou Teou Leoniovou, ich manželstvo sa skončilo v roku 2014. Herec sa tiež priznal, že sa v minulosti liečil zo sexuálnej závislosti a jeho súkromie bolo naruby práve pre nezdravý vzťah k sexu. Pri mladej partnerke sa podľa všetkého upokojil.

Herečka Kate Hudson na premiére Poker Face v...
Herečky Megan Suri (vľavo) a Rowan Blanchard...
+13Herečka Dascha Polanco na premiére Poker Face.

V novinke You People sa okrem Duchovneho predstaví aj niekoľko ďalších hviezd 90-tych rokov, medzi nimi napríklad komik Eddie Murphy či herečka Nia Long. Počas tohto týždňa sa v USA konala aj slávnostná premiéra novinky z produkcie televízie Peacock – snímky Poker Face. Jej premiéru nájdete v galérii vyššie.

Video

VIDEO: Pozrite si aj exkluzívny rozhovor Pravdy s Kumailom Nanjianim a Murrayom Bartlettom o seriáli Vitajte v Chippendales.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #priateľka #David Duchovny

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...