Obklopená deťmi je vo svojom živle! Princezná Kate ukázala nežnú hravú stránku, tento úsmev ne(s)klame

Sila škandalózneho odhaľovania zo súkromia kráľovskej rodiny v knihe Náhradník od princa Harryho už stráca na dychu. A zvyšní členovia britskej monarchie sa môžu už naplno venovať svojim pracovným aktivitám.

20.01.2023 08:00
Princezná Kate z Walesu Foto: ,
Princezná Kate z Walesu prichádza na recepciu Anglickej ligy rugby vozíčkárov v Hampton Court Palace v Londýne.
debata (6)

Medzi vyťažené členky rodiny nepochybne patrí aj princezná Kate z Walesu, manželka britského následníka trónu princa Williama. Za posledné dva dni stihla absolvovať dve rôzne návštevy, obe však ukázali 41-ročnú Kate v podobe, akú na nej najmä fanúšikovia monarchie zbožňujú. Ako elegantnú, spokojnú, usmiatu a dobre naladenú dámu, ktorá sa nebojí prejaviť starosť o iných.

Princezná Kate Čítajte viac Prvýkrát na verejnosti od Harryho drsných útokov? William s úsmevom, krásna Kate fotí selfie a o knihe ani slovo!

Kate sa ešte v stredu objavila v Lutone, kde navštívila detské centrum. Zábery fotografov naznačili jasne – mama troch detí je práve pri tých najmenších vo svojom živle. Kate strávila v centre takmer hodinu, pričom sa presúvala od jedného miesta k druhému, s deťmí sa hrala, žartovala s nimi, dokonca sa zapojila do ich kreslenia a vyrobila s nimi masku na školský maškarný ples.

Princezná Kate z Walesu na recepcii Anglickej...
Princezná Kate z Walesu na recepcii Anglickej...
+7Princezná Kate z Walesu prichádza na recepciu...

Návšteva v zariadení nazvanom Foxcubs Nursery bola prvou sólo aktivitou princeznej z Walesu, ktorú absolvovala po vydaní inkriminovanej knihy. Už pred pár dňami však spoločne s manželom Williamom navštívili novootvorenú kráľovskú nemocnicu v Liverpoole.

zväčšiť Princezná Kate z Walesu navštívila Foxcubs... Foto: SITA/AP, Justin Tallis
Princezná Kate z Walesu Princezná Kate z Walesu navštívila Foxcubs Nursery v anglickom Lutone, aby upozornila na dôležitosť rannej starostlivosti a rozvíjania schopností už u najmenších detí.

Vo štvrtok potom kroky pôvabnej Kate mierili na recepciu venovanú oslave úspechov britského rugbyového tímu hráčov na vozíčkoch a 41-ročná budúca kráľovná sa objavila v dobrej nálade v Hampton Court Palace v Londýne, aby spoločne s hráčmi a členmi organizácie Rugby Football League oslávila nedávne úspechy na svetovom pohári.

Meghan Markle (vľavo) a v tom čase tehotná vojvodkyňa, dnes princezná z Walesu Kate Čítajte viac Súkromná konverzácia medzi Kate a Meghan, ktorá sa skončila plačom? Harry pritvrdil, zverejnil detaily!

Od zástupcov tlače sa nevyhla ani otázkam na vlastnú športovú kondíciu a zvedavé otázky mierili k faktu, kedy sama stíha cvičiť a venovať sa pohybu. „Snažím sa vopchať cvičenie kamkoľvek, kde to je možné – niekedy dokonca skáčem s mojimi deťmi na trampolíne ešte pred tým, než odídu do školy,“ vysvetlila.

9. MIESTO: Šaty z dielne značky The Vampire´s...
8. MIESTO: Princezná Kate predviedla v júni...
+67. MIESTO: Ešte ako vojvodkyňa Kate z Cambridge...

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #úsmev #radosť #povinnosť #princezná Kate

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...