Žiadne róby, stačia minišaty a bunda na zahriatie! Anne Hathaway predviedla sexy podobu, vyzerá fakt TOP

Na filmovom festivale Sundance chýba klasický červený koberec aj veľkolepé róby z európskych akcií. Ale to neznamená, že...

23.01.2023 00:00
Anne Hathaway Foto: ,
Herečka Anne Hathaway predstavila film Eileen na filmovom festivale Sundance v Utahu.
debata

…že herci a najmä herečky nemôžu zaujať oko fotografa či fanúšika svojím štýlovým a často veľmi pôvabným stylingom. Podarilo sa to aj americkej herečke Anne Hathawayovej, ktorú slovenskí diváci dobre poznajú z projektu Diabol nosí Pradu či muzikálu Bedári. Štyridsaťročná Hathaway uvádzala na festivale v americkom Utahu novinku pod názvom Eileen.

Jennifer Lopez Čítajte viac Jennifer Lopez si stále trúfa na priehľadné šaty! Je nádherná, ale čo robiť, keď... vedľa stojí Stiflerova mama

Na túto príležitosť si herečka obliekla čierne minišaty s tvídového materiálu od značky Versace, ktoré doplnili čierne pančuchy a vysoké šnurovacie topánky na hrubom podpätku. Výsledný dojem bol veľmi mladistvý, sexy a tak trochu rebelantský. A aby nebola na Sundance americkej držiteľke Oscara zima (teplota tam klesajú pod nulu), pridala ešte veľmi trendová páperovú čiernu vetrovku, v ktorej na fotenie dorazila.

Herečka Anne Hathaway predstavila film Eileen...
Herečka Thomasin McKenzie  v projekte Eileen.
+4Herečka Anne Hathaway predstavila film Eileen...

Hathaway, ktorá patrí medzi najtalentovanejšie hviezdy svojej generácie, nedávno prezradila, že prijať rolu v projekte Eileen neváhala ani chvíľu. A to aj napriek tomu, že scenár bol pomerne náročný na zvládnutie. „Zdal sa mi veľmi temný, ale zároveň zábavný. A bystrý. Až taký inteligentný, že som potrebovala viackrát prečítať si ho, aby som sa dostala do bodu, keď mám pocit, že ho zvládnem,“ komentovala pre portál Deadline Anne Hathaway.

zväčšiť Herečka Anne Hathaway (vľavo) a jej kolegyňa... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Anne Hathaway (vľavo) a jej kolegyňa Thomasin McKenzie Herečka Anne Hathaway (vľavo) a jej kolegyňa Thomasin McKenzie spoločne na filmovom festivale Sundance.

Okrem nej si v snímke zahrá aj herečka Thomasin Mackenzie, ktorá tiež na Sundance nechýbala. Mestečko Park City v Utahu, kde sa festival koná, sa stalo centrom diania a prilákalo stovky amerických aj európskych filmárov.

Video

VIDEO: Herečka Vica Kerekes o nových filmových projektoch, o tom, čo ju trápi, ako vníma správanie ľudí, politikov, či vníma krízu mužstva alebo tiež o tom, ako našla svoj životný balans a ženstvo.

Herečka Margot Robbie v šatách z dielne Versace...
Herečka Aubrey Plaza v šatách z dielne Louis...
+22Herečka Natasha Lyonne bola neprehliadnuteľná v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Anne Hathaway #Sundance #podoba #sexy

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...