Slávni muži v sukniach! Na tento trend si už trúfol aj hviezdny Pattinson a... veď to je fešák z Emily v Paríži

Parížsky týždeň pánskej módy bol ostrosledovanou udalosťou. Aj pre prítomnosť mnohých celebrít. Väčšina zaujala aj módou, niektorí páni však predsa len o trochu viac.

23.01.2023 00:00
Robert Pattinson Foto:
Herec Robert Pattinson sa objavil na prehliadke novej pánskej kolekcie Dior. Prišiel v sukni z aktuálnej kolekcie dizajnéra Kima Jonesa.
debata

O rozruch sa určite postaral americký herec Robert Pattinson, ktorého diváci dobre poznajú z upírskej ságy Twilight a tiež filmov ako Batman alebo Tenet. Tvár parfumu značky Dior sa objavila na prehliadke tohto parížskeho módneho domu a obliekla si kožušinovú bomberovú bundu s pánskou sukňou.

Germany Bullet Train Premiere Čítajte viac Sukňa a svalnaté potetované lýtka! Uhádnete, ktorý herec si trúfol takto vyraziť na premiéru? Predsa Brad!

Áno, aj Pattinson sa zaradil do zoznamu pánov, ktorí sa neobávajú experimentovať s módou a odvážil sa na kúsok, ktorý u väčšiny mužskej populácie (ak teda nerátame napríklad Škótov) vzbudzuje skôr pobavenie alebo odmietanie.

zväčšiť Herec Lucien Laviscount, ktorého si zamilovali... Foto: Profimedia
Lucien Laviscount Herec Lucien Laviscount, ktorého si zamilovali diváčky hitu Emily v Paríži, prichádza na prehliadku Louis Vuitton v Paríži. Oblečený do pánskej kolekcie Lous Vuitton.

Pri pohľade na Pattinsona však treba zdôrazniť jedno – mužnosť sa nemeria nohavicami alebo sukňou. Americký hrdina z filmového plátna totiž v tejto kombinácii z dielne Dior pôsobil štýlovo a (možno nebudete súhlasiť) mužne.

Jason Momoa Čítajte viac Brad Pitt v sukni, Jason Momoa s kabelkou! Podoba Aquamana budí pozornosť, tu je (možný) dôvod...

Platilo to potom aj pre ďalšieho z hostí prehliadky, ktorého nadchol diorovský trend vlnených a tvídových pánskych sukní spojených s masívnymi bagančami – reč je o spevákovi J Balvinovi. Aj tento hitmejker dorazil do Paríža v sukni.

Len o pár ulíc ďalej sa k tomuto trendu pridal aj britský fešák a najnovšia hviezda z obrazoviek Netflixu. Reč je o Lucienovi Laviscountovi, hrdinovi seriálu Emily v Paríži, ktorého pozvali na prehliadku značky Louis Vuitton. Neodolateľný fešák z netflixového superhitu stavil na poriadne odvážnu kombináciu pleteného svetríka a nohavíc spojených s plisovanou sukňou. Výsledok? V tomto prípade asi trošku jeho fanúšičky zaskočil. Posúďte sami. Mimochodom, viete, ktorí páni už nosili sukne? Pozrite sa do našej galérie.

Spevák a hudobník J Balvin na prehliadke...
Herec Robert Pattinson sa objavil na prehliadke...
+3Herec Lucien Laviscount, ktorého si zamilovali...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Pattinson #Paríž #sukňa #J Balvin #Lucien Laviscount

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....