Všetci sa pýtajú, kde je Ben... nebojte sa, toto Affleck (u)robí len pre Lopezovú! A možno aj spoločný film

Posledné mesiace sa od seba priam neodtrhli a tak bolo prekvapením, že na premiére nového filmu sa speváčka a herečka Jennifer Lopez ukázala sama.

24.01.2023 08:50
Jennifer Lopez Foto:
Speváčka a herečka Jennifer Lopez na afterpárty po premiére filmu Shotgun Wedding v Los Angeles.
debata

Na červenom koberci sa minulý týždeň objavila táto očarujúca latino-diva v kreácii z dielne Valentino, pričom pozornosť strhla na seba aj ilúzia priehľadnej látky. Pod ňou však mala kráska oblečené telové body.

Jennifer Lopez Čítajte viac Jennifer Lopez si stále trúfa na priehľadné šaty! Je nádherná, ale čo robiť, keď... vedľa stojí Stiflerova mama

Už o pár hodín neskôr však Lopezovú mohli objektívy zachytiť v o niečo pohodlnejšom a „praktickejšom“ odeve – trblietavých minišatách s volánikmi, ktoré rovnak vznikli v ateliéri talianskej značky Valentino. Práve na after-párty, kam si ich obliekla, však dorazil aj muž, na ktorého „všetci čakali“.

Speváčka a herečka Jennifer Lopez na premiére...
Herečka Jennifer Coolidge na premiére novinky...
+4Herec Josh Duhamel a jeho manželka Audra Mari...

Áno, reč je o Benovi Affleckovi – hercovi, režisérovi, producentovi a „pánovi manželovi“. Ben prišiel podporiť svoju očarujúco polovičku, s ktorou sa v roku 2022 zosobášili a tiež prehodiť pár slov s jej kolegami.

zväčšiť Zľava: Audra Mari s manželom Joshom Duhamelom,... Foto: Al Seib/Getty Images for Amazon Prime
Jennifer Lopez, jej manžel Ben Affleck Zľava: Audra Mari s manželom Joshom Duhamelom, Jennifer Lopez, jej manžel Ben Affleck a Jason Moore na párty po premiére filmu Shotgun Wedding.

„Ben nie je človek, ktorý by si podobné veci užíval, ale pre Jennifer to rád urobí. Prišiel na párty iba kvôli nej,“ komentoval zdroj z okolia. Iba kvôli Jennifer by možno Ben pristal aj na spoločný pracovný projekt. Nedávno aj samotná speváčka naznačila, že by si to vedela predstaviť. „Možno, možno! Určite by som do toho šla,“ komentovala v rozhovore pre magazín Variety.

Anitta Čítajte viac Našiel svet novú Jennifer Lopez? Táto kráska z Brazílie vyráža dych talentom, sexepíl z nej srší tiež

„Milujeme byť spolu aj pracovať spolu. Takže nikdy neviete,“ naznačila tiež s úsmevom. Netreba však zabúdať, že práve ich spoločný film z roku 2003 – snímka Gigli – bol označený za jeden z najhorších filmov v tom roku. A po jeho krachu prišiel aj krach ich vtedajšieho vzťahu, ktorý trval od roku 2002 do roku 2004. Takže, so spoločnou prácou radšej opatrne…

Herečka Margot Robbie v šatách z dielne Versace...
Herečka Aubrey Plaza v šatách z dielne Louis...
+22Herečka Natasha Lyonne bola neprehliadnuteľná v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #láska #Jennifer Lopez #Ben Affleck #párty

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...