Sako za tisíce eur, diamanty na ušiach: Mirka Federer s Rogerom vyrazili za luxusom s najmocnejšou ženou módy

Množstvo známych tvárí v utorok predpoludním dorazilo na očakávanú módnu prezentáciu ateliéru Chanel, ktorý v Paríži prezentoval kolekciu haute couture Jar/Leto 2023. Nechýbala medzi nimi ani slovenská rodáčka.

25.01.2023 07:05 , aktualizované: 11:41
Roger Federer a jeho manželka Mirka Federerová Foto:
Ex-tenista Roger Federer a jeho manželka Mirka Federerová sa objavili na prehliadke módneho ateliéru Chanel v Paríži.
debata (1)

Reč je o rodáčka z Bojníc Mirke Vavrinecovej, ktorá je dnes svetu známa predovšetkým ako Mirka Federer, manželka jedného z najúspešnejších tenistov histórie. Štyridsaťštyriročná bývalá tenistka sa spoločne s manželom Rogerom vybrala na prezentáciu superluxusnej módy haute couture a to sa, samozrejme, nezaobišlo bez pozornosti médií.

kate koláž Čítajte viac Vojvodkyňa Kate už na tenisovom kurte párkrát ohúrila! Tentoraz to bude po boku Rogera Federera

Mama štyroch detí, ktorá už roky má švajčiarske občianstvo, sa obliekla do hodvábnych čiernych nohavíc a telového topu s naznačeným golierikom, ktoré doplnilo sako z dielne značky Chanel. Model v čierno-bielej kombinácii z buklé a tvídu patrí medzi kúsky, ktoré sa v butikoch značky predávajú za niekoľko tisícok eur. Samozrejme, nechýbala k tomu ani biela kožená kabelka Chanel za ďalšie tisíce a na ušiach Federerovej sa blýskali diamantové náušnice.

Zľava: Tenista Roger Federer, jeho manželka...
Šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour...
+22Francúzska herečka Marion Cottilard prichádza...

Prítomnosť na podobnej akcii nie je možné podceniť a to sympatická dáma so slovenským pôvodom veľmi dobre vie. Konieckoncov, roky sa priatelí s Annou Wintourovou – dámou, ktorá má aj prezývku najmocnejšia žena módy.

zväčšiť Zľava: Tenista Roger Federer, jeho manželka... Foto: Profimedia
Roger Federer, jeho manželka Mirka Federerová, šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour a austrálsky režisér Baz Luhrmann Zľava: Tenista Roger Federer, jeho manželka Mirka Federerová, šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour a austrálsky režisér Baz Luhrmann na prehliadke Chanel Haute Couture Jar/Leto 2023 v Paríži.

Šéfredaktorka amerického magazínu Vogue sa v utorok predpoludním na prehliadke Chanel objavila práve vedľa Mirky a Rogera Federerovcov, spoločne ich usadili do prvého radu. Z druhej strany potom po Wintourovej boku nechýbal austrálsky režisér Baz Luhrmann a jeho manželka Catherine Martin.

Charlene Čítajte viac Chanel, Dior či šperky v cene luxusného bytu! Garderóba monackých princezien sa ráta na milióny eur

Na módnej prehliadke ručne zhotovených kreácií haute couture, ktoré tentoraz doplnil set so sochami zvierat od Xaviera Veihana, sa objavili aj mnohé ďalšie celebrity – medzi nimi napríklad speváčka a herečka Vanessa Paradis, ktorá nedávno oslávila 50. narodeniny, herečka Marion Cotillard či jej kolegyňa Tilda Swinton alebo americká hviezda zo Stranger Things Sadie Sink a tiež Apple Martin – dcéra herečky Gwyneth Paltrowovej a Chrisa Martina. Viac si pozrite v našej galérii.

Video

Zdroj: Xavier Veilhan pre CHANEL

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #móda #Roger Federer #Paríž #Chanel #haute couture #Anna Wintour #Mirka Federer

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...