Čo s tým má láska? Vačková vyrazila s influencerkami na novú komédiu. Aký je jej verdikt?

Niekoľko tvári zo súčasného sveta influencingu, ale tiež slovenská herečka Zuzana Vačková sa zišli na premiére nového britského filmu.

26.01.2023 00:00
Zuzana Vačková Foto:
Herečka a influencerka Zuzana Vačková na slávnostnej premiére filmu Čo s tým má láska?
debata

Do slovenských kín prichádza novinka pod názvom Čo s tým má láska?. Romantický film, v ktorom však nechýbajú komediálne momenty, producentsky zastrešil rovnaký tím, ktorý v minulosti pracoval aj na komédiách Láska nebeská a Denník Bridget Jonesovej.

Rodrigo Santoro Čítajte viac Hviezda Lásky nebeskej aj hitu 300! Pamätáte si fešáka, z ktorého sa podlamovali kolená? Takto vyzerá dnes

Slovenská herečka Zuzana Vačková sa objavila v premiérovom publiku, ktoré si mohlo snímku s hviezdami Lily Jamesovou, Emmou Thompsonovou a Shazadom Latifom pozrieť v pondelok večer v Bratislave. Jej verdikt znie jasne. „Výborná komédia,“ napísala blondínka na svojom profile na Instagrame, ktorý sleduje zhruba 116-tisíc instagramových používateľov.

Herečka a influencerka Zuzana Vačková na...
Influencerka Ivana Bartošová (Nemehlo v...
+4Influencerka Saša Holecová na premiére...

Romantický filmový večer sa vo všeobecnosti niesol v znamení influcerov, či lepšie povedané influenceriek. Do kina si vyrazili aj dámy ako Saša Holecová (Operenecholec) Ivana Bartošová (Nemehlo v kuchyni) či Jana Matúšová.

zväčšiť Moderátorka Lenka Debnárová (vľavo) a Jana... Foto: BONTONFILM
Lenka Debnárová (vľavo) a Jana Šimkovičová Moderátorka Lenka Debnárová (vľavo) a Jana Šimkovičová.

V súvislosti s novým filmom je tu ešte jedna zaujímavosť, teda vlastne niekoľko. Jeho tvorcom je oscarový režisér Shekhar Kapur, ktorý má na konte napríklad historické eposy Alžbeta a Kráľovná Alžbeta: Zlatý vek. Za scenárom potom stála Jemima Khan, ktorá nie je v Británii neznámou dámou. Jemimu Khanovú si totiž mnohí pamätajú ako celebritu, manželku pakistanského hráča kriketu Imrana Khana, ale tiež ako ex-partnerku herca Hugha Granta.

Komédia Čo s tým má láska? sa premieta v slovenských kinách už 26. januára 2023.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #Zuzana Vačková #komédia

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...