Fakt si trúfla? Salma Hayek v sieťovaných šatách odhalila dokonalé telo a veľa nahej kože. Kto by veril, že má 56

Vie sa postarať o rozruch. Mexická herečka Salma Hayek sa na slávnostnej premiére nového filmu objavila v šatách, ktoré si ho pýtali.

26.01.2023 07:48
Salma Hayek a jej kolega Channing Tatum Foto: ,
Herečka Salma Hayek a jej kolega Channing Tatum na slávnostne premiére filmu Magic Mike: Posledný tanec.
debata (3)

Hviezda filmov ako Frida či Od súmraku do úsvitu je jednou z hrdiniek a nových posíl filmovej série Magic Mike. Projekt venovaný osudom skupiny mužských striptérov a predovšetkým jeho hlavnému hrdinovi v podaní Channinga Tatuma sa blíži k záveru. Do kín už čoskoro vstúpi snímka s podtitulom Posledný tanec, v ktorom si Salma zahrala Tatumovu spoločníčku, ale strihli si aj niekoľko veľmi vášnivo pôsobiacich scén.

Herečka Salma Hayek na slávnostnú premiérú...
Zľava: Režisér Steven Soderbergh, herečka Salma...
+6Tanečníci zo šou Magic Mike Live sa tiež...

Sexepíl však nemusí zostávať len na filmovom plátne, hovorila si pravdepodobne mexická herečka, keď si vyberala model šiat na premiéru v Miami. Hayekovej ruky napokon siahli po pletených čiernych šatách, ktoré celkom jasne odhaľovali nahú kožu pod nimi a čiernu kombináciu hladkej podprsenky a plavkových nohavičiek. Áno, tanga nohavičiek.

zväčšiť Herečka Salma Hayek prichádza na premiéru filmu... Foto: Profimedia
Salma Hayek Herečka Salma Hayek prichádza na premiéru filmu Magic Mike: Posledný tanec.

Pri pohľade na slávnu mexickú divu by si len málokto trúfol povedať, že Salma oslávila už 56. narodeniny. Jej forma, ale aj vzhľad a výzor sú priam zákony času popierajúce. Herečka pritom vehementne tvrdí, že nepoužíva botox, ani iné estetické vychytávky kliník krásy.

Salma Hayek Čítajte viac OBRAZOM: Úchvatná Chastain, Salma Hayek ako trblietavá Venuša a pozrite sa na hviezdu hitu Wednesday - je nádherná!

V snímke Magic Mike: Posledný tanec, ktorú režíroval Steven Soderbergh, si opäť zahral hlavnú úlohu už spomenutý Channing Tatum. Ani on, ani režisér na premiére v Miami nechýbali. Film by sa mal v najbližších dňoch dostať do amerických a následne aj do európskych kín. Na Slovensku má snímka premiéru 9. februára.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Channing Tatum #Salma Hayek #forma #priehľadné šaty #Magic Mike: Posledný tanec

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...