Moja mama sa volá Bellucci a moja Paltrow a koho to zaujíma? Tieto krásky ohúrili Paríž aj bez slávnych rodičov

Minulý rok oslávili plnoletosť. Pozornosť médií im však už patrí nejaký ten rok. Dôvodom boli aj slávni rodičia. Teraz však už Deva Cassel a Apple Martin bodujú aj samy za seba.

27.01.2023 00:00
Deva Cassel Foto:
Modelka Deva Cassel, osemnásťročná dcéra herečky Monicy Bellucciovej a herca Vincenta Cassela, na prehliadke Christian Dior Haute Couture Jar/Leto 2023.
debata

Ak vám náhodou mená oboch dám nič nepovedia, vedzte, že prvá je dcérou slávnej talianskej herečky Monicy Bellucciovej a jej bývalého partnera Vincenta Cassela, druhá zase dcérou americkej herečky Gwyneth Paltrowovej a jej exmanžela Chrisa Martina. Počas uplynulých dní sa však (už bez slávnych rodičov) objavili na prehliadkach haute couture v Paríži.

Roger Federer a jeho manželka Mirka Federerová Čítajte viac Sako za tisíce eur, diamanty na ušiach: Mirka Federer s Rogerom vyrazili za luxusom s najmocnejšou ženou módy

Osemnásťročná Deva Cassel vyrazila pozrieť si najnovšiu kolekciu značky DIOR, keďže pre ňu pracuje aj ako ambasádorka. V tmavomodrom komplete s čipkovaným topom a dlhým plášťom pôsobila elegantne a distingovane, do očí okamžite udreli jej definované kučery a nádherná tvár podporená ešte ukážkovým líčením.

zväčšiť Apple Martin, dcéra herečky Gwyneth Paltrowovej... Foto: Profimedia
Apple Martin Apple Martin, dcéra herečky Gwyneth Paltrowovej a speváka Chrisa Martina, na prehliadke Chanel Haute Couture Jar/Leto 2023 v Paríži.

Deva sa už niekoľko rokov venuje modelingu, takže jej prítomnosť v Paríži nebola až takým prekvapením. Omnoho väčšie však vyvolala Apple Martin, ktorá sa vždy držala mimo svetiel reflektorov a strážila si svoje tínedžerské súkromie.

zväčšiť Modelka Deva Cassel, osemnásťročná dcéra... Foto: Profimedia
Deva Cassel Modelka Deva Cassel, osemnásťročná dcéra herečky Monicy Bellucciovej a herca Vincenta Cassela, na prehliadke Christian Dior Haute Couture Jar/Leto 2023.

Keď Apple vyrazila na prehliadku Chanel Haute Couture, podľa viacerých novinárov tým dala jasne najavo, že je už viac naklonená životu pod drobnohľadom a so záujmom médií. Prekvapilo najmä, že prišla sama, bez slávnej mamy, ktorá bola dlhoročnou klientkou ateliéru Chanel. Blondínka sa objavila v metropole Francúzska v čiernobielych vzorovaných šatách s kardiganovým kabátikom.

zväčšiť Medzi hosťami na prehliadke Chanel Haute... Foto: Copyright CHANEL
Apple Martin Medzi hosťami na prehliadke Chanel Haute Couture Jar/Leto 2023 v Paríži sa objavila aj Apple Martin, dcéra herečky Gwyneth Paltrowovej.

Podobnosť medzi ňou a známou mamou je celkom jasná, viacerí sa však domnievajú, že Apple je ešte o niečo viac šik a má v sebe modelkovské kvality. Uvidíme, možno sa čoskoro pridá aj ona k Deve Casselovej. Viac celebritných hostí z Paríža nájdete aj v našej galérii.

Zľava: Tenista Roger Federer, jeho manželka...
Šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour...
+22Francúzska herečka Marion Cottilard prichádza...
Modelky na prehliadke Chanel Haute Couture...
Modelky na prehliadke Chanel Haute Couture...
+28Modelky na prehliadke Chanel Haute Couture...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Dior #Chanel #haute couture #Deva Cassel #Apple Martin

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....