Hviezdne zbohom Parížu! Sexy Ritu Oru, oslnivú Washington aj duo zaľúbených herečiek prilákala couture od Fendi

Rozlúčka s módnymi kolekciami haute couture mala poriadne hviezdnu príchuť. Na módnu šou značky FENDI dorazili mnohé celebrity.

27.01.2023 12:00
Sarah Paulson (vľavo) a Holland Taylor Foto:
Herečky a životné partnerky Sarah Paulson (vľavo) a Holland Taylor prichádzajú na prehliadku Fendi Haute Couture.
debata

Parížska šou s kolekciou haute couture na sezónu Jar/Leto 2023 bola lákadlom pre známe tváre zo sveta filmu, hudby, modelingu, ale aj influencingu. Do oka okamžite padli neprehliadnuteľné a štýlové oblečené krásky ako Rita Ora či Kerry Washington.

Giacomo Gianniotti Čítajte viac Fešný doktor z Kliniky Grace vyrazil za módou do Milána! Spoznávate aj tohto pána? Veď to je hviezda Stranger Things...

Kým britská speváčka s kosovskými koreňmi Ora stavila na výrazný ľadovomodrý komplet s čižmami na masívnej platforme, americká herečka známa z hitu Nespútaný Django sa zase obliekla do neónovej zelenej kombinácie z kolekcie ready-to-wear Jar/Leto 2023. Washingtonovú sprevádzal jeden z renomovaných štylistov súčasnosti Law Roach. Jeho práca je najviditeľnejšia najmä v prípade herečky Zendaye, no spolupracuje aj s desiatkami ďalších slávnych hviezd.

Na prehliadku FENDI Haute Couture do Paríža...
Režisér Baz Luhrmann.
+29Influencerka Valentina Ferragni na prehliadke...

Kolekcia návrhára Kima Jonesa, ktorý sa tentoraz pokúsil skúmať hranice tvorby haute couture, prilákala spoza veľkej mláky aj herečka Sarah Paulson a jej životná partnerka a kolegyňa Holland Taylor. Herecký pár sa takmer celý čas od seba neodtrhol a držal sa za ruky, Paulson vyzerala superelegantne v nohavicovom kostýme doplnenom kabelkou z dielne hostiteľa.

zväčšiť Speváčky Courtney Love (vľavo) a Rita Ora si... Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images for Fendi
Courtney Love (vľavo) a Rita Ora Speváčky Courtney Love (vľavo) a Rita Ora si ukazujú fotky v telefóne na prehliadke Fendi Haute Couture v Paríži.

Na záverečnú módnu šou parížskeho maratónu prehliadok couture dorazili aj známe topmodelky Shalom Harlow a Amber Valetta, ktoré si užívali pozornosť a výhľad z prvého radu – podobne ako napríklad aj americká speváčka Courtney Love, britská herečka Milly Alcock či francúzska herečka Adéle Exarchopoulos.

zväčšiť Štylista Law Roach a herečka Kerry Washington... Foto: Daniele Venturelli/Getty Images for FENDI
Law Roach a herečka Kerry Washington Štylista Law Roach a herečka Kerry Washington na prehliadke Fendi Haute Couture v Paríži.

Chýbať nemohla, samozrejme, ani šéfredaktorka magazínu Vogue, ktorú opäť sprevádzal austrálsky režisér Baz Luhrmann a jeho manželka Catherine Martin – trojica sa už v tejto zostave objavila aj na prehliadke Chanel. Všetky celebrity, spoločne s influencerkami, ktoré sledujú milióny užívateľov na sociálnych sieťach, si pozrite v galérii. Dolu nájdete aj zábery z prehliadok couture z uplynulých dní.

Modelky na prehliadke módnej kolekcie FENDI...
Modelky na prehliadke módnej kolekcie FENDI...
+12Modelky na prehliadke módnej kolekcie FENDI...
Modelky na prehliadke Chanel Haute Couture...
Modelky na prehliadke Chanel Haute Couture...
+28Modelky na prehliadke Chanel Haute Couture...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Kerry Washington #Rita Ora #Paríž #haute couture #Fendi #Sarah Paulson #Holland Taylor

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...