Tehotná česká kráska na plese žiarila! Slová od iných žien jej vyčarili úsmev na tvári

Nepochybne patrila medzi neprehliadnuteľné dámy víkendovej plesovej akcie známej ako Ples jako Brno. Modelka a bývalá Mis Nikol Švantnerová sa predviedla v kreácii, ktorá zvýraznila jej tehotenské obliny.

31.01.2023 14:00
Nikol Švantnerová Foto:
Tehotná Nikol Švantnerová na akcii Ples jako Brno v kreácii Poner. Predvádzala svoje zaoblené tehotenské bruško.
debata

Tmavovláska, ktorú poznajú aj slovenskí čitatelia, sa objavila na plesovom podujatí v ružovej kreácii z látky zdobenej krištálikmi v ružovej farbe. Elastické šaty s dlhými rukávmi a vlečkou nenechali nikoho na pochybách, že Švantnerová je v šťastnom očakávaní. Ako prezradila samotná kráska, toľko pochvál vraj už dávno nedostala.

„Cítila som sa božsky. Tá farba bola dokonalá, šaty boli pohodlné a ja som za celý večer počula toľko pochvál od krásnych žien, že mi to vyčarilo úsmev na tvári,“ napísala na svojom profile na Instagrame Švantnerová.

Model, ktorý si na seba obliekla, pre ňu zhotovili v ateliéri Poner. Miss Česká republika z roku 2015 s ním spolupracuje už niekoľko rokov. Je celkom pravdepodobné, že ešte jeden ples stihne. O necelé dva týždne je totiž v pláne aj Česko Slovenský ples, ktorý sa pravidelne koná v Prahe.

1R2A0984 Čítajte viac Po Hilmerovej bude Česko-Slovenský ples moderovať hviezda z Mamy na prenájom! So známou českou ryšavkou po boku

Počas pandémie sa síce akcia nekonala a minulý rok sa podujatie presunulo na máj a organizátori z neho urobili plesový „majáles“. Tento rok sa však prestížny bál vracia v tradičnej bálovej sezóne a bude jedným zo záverečných podujatí plesovej sezóny, ktorú si užijú slovenskí aj českí hostia a vystúpia na ňom slovenskí aj českí umelci. Slovenské farby bude zastupovať napríklad Zuzana Smatanová, Andrea Zimányiová, Ivana Regešová či Martin Babjak. Spolumoderátorom akcie bude slovenský herec Vladimír Kobielsky, ktorý bude partnerom českej Michaely Maurerovej.

Herečka Monika Hilmerová a jej manžel, Jaro...
Speváčka Beáta Dubasová s manželom  ako hostia...
+18Herečka Andrea Růžičková  s manželom ako hosia...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Poner #Nikol Švantnerová

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...