Vau, prichádza dáma v červenom! Princezná Kate oslnila na akcii s hviezdami, táto farba jej fakt pristane

Po pár týždňovej pauze sa znovu spoločne s manželom objavili v spoločnosti. Princezná Kate bola magnetom. A aj magnetizujúca.

31.01.2023 09:00
debata (1)
Princezná Kate sa objavila v červenom kostýme z... Foto: SITA/AP, Eddie Mulholland
princezná Kate Princezná Kate sa objavila v červenom kostýme z dielne Alexander McQueen.

Dôvodom nepochybne bol aj výber farby jej odevu, ktorý si princezná z Walesu obliekla v pondelok večer na uvedenie novej benefičnej kampane Shaping Us pod záštitou organizácie BAFTA. Dlhonohá a štíhla tmavovláska sa opäť rozhodla pre britskú značku Alexander McQueen a predviedla sa na verejnosti v žiarivom červenom nohavicovom kostýme.

Johnny Thompson Čítajte viac Sexy fešák, ktorý kráča denne v pätách kráľa Karola III.? O tomto mužovi si píše internet. Hádajte, o koho ide...

Farbu kostýmu, ktorá naozaj vynikala a priťahovala pohľady medzi hosťami akcie, posilnila mama troch detí aj doplnkami. Lodičky aj kabelku ladila v identickom odtieni červenej a všetko doplnila ešte výraznými náušnicami s art-deco inšpiráciou.

Princezná Kate z Walesu sa objavila na...
Princezná Kate z Walesu (vpravo) sa zhovára s...
+6Princ William a princezná Kate sa spoločne...

Počas pondelňajšieho večera však manželka princa Williama a budúca britská kráľovná neupútala len svojím vzhľadom, ale aj srdečnosťou a dobrou náladou. Kate sa stretla s viacerými hercami, hudobníkmi či moderátormi a fotoaparáty ju zachytili so smiechom, pri srdečne pôsobiacich rozhovoroch aj fotografovaní sa s inými hosťami podujatia. Princ William hral tentoraz tak trochu druhé husle. Hoci na podujatie prišli spoločne, bola to práve jeho manželka, ktorú neskôr fotografi cvakali v prevahe a ako diví.

zväčšiť Princ William a princezná Kate sa spoločne... Foto: SITA/AP, Eddie Mulholland
Princ William a princezná Kate Princ William a princezná Kate sa spoločne objavili na uvedení kampane Shaping Us, ktorá upozorňuje na dôležité obdobie ranného detstva.

Kampaň Shaping Us, ktorú kráľovská dvojica prišla podporiť osobne, je nová dlhodobá kampaň od The Royal Foundation Center for Early Childhood, ktorej cieľom je premeniť problém z vedeckého záujmu na jednu zo strategicky najdôležitejších tém našej doby. Tou je vývoj detí na základe skúsenosti a zážitkov z ranného detstva.

Princezná Kate z Walesu Čítajte viac Obklopená deťmi je vo svojom živle! Princezná Kate ukázala nežnú hravú stránku, tento úsmev ne(s)klame

„„Počas tejto doby kladieme základy a stavebné kamene pre život. A je to vtedy, keď sa naučíme rozumieť sebe, druhým a svetu, v ktorom žijeme. To je dôvod, prečo je nevyhnutné nielen pochopiť jedinečnú dôležitosť našich prvých rokov, ale vedieť, čo môžeme všetci urobiť, aby sme pomohli vychovať budúce generácie šťastných a zdravých dospelých,“ citoval z pondelňajšieho príhovoru princeznú Kate magazín Hello!.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #červená #pôvab #Alexander McQueen #podoba #princezná Kate

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...