Ako návrat v čase! 55-ročná Pamela Anderson očarila na premiére. V červenej ako z Baywatchu

Už niekoľko týždňov sa hovorí o novom projekte Pamely Andersonovej. Dokument, ktorý má byť veľkým nahliadnutím do jej života a súkromia prostredníctvom jej vlastných slov, nahrávok či dokonca videí, mal premiéru v Los Angeles.

01.02.2023 00:00
Pamela Anderson Foto: ,
Herečka Pamela Anderson sa na slávnostnej premiére objavila v kreácii, ktorá evokovala jej slávne plavky z Pobrežnej hliadky.
debata

Na slávnostnom uvedení projektu pod názvom Pamela: A Love Story nemohla, samozrejme, chýbať hlavná protagonistka. Herečka a bývalá playmate Pamela Anderson dorazila v dobrej nálade a s úsmevom na perách. Pozornosti sa dočkal aj jej vzhľad (ukážkový a príťažlivý), ale tiež šaty, ktoré si obliekla na seba.

Nejeden fanúšik slávnej blondínky totiž objavil podobnosť s jedným z najslávnejších červených kúskov v Pamelinom šatníku. Áno, reč je o plavkách, v ktorých sa predvádzala v seriáli Pobrežná hliadka ako CJ Parkerová. A model večerných šiat s jemnými trblietkami v látke pripomínal strihovo aj ramienkami práve slávne plavky.

Herečka Pamela Anderson sa na slávnostnej...
Herečka Pamela Anderson a jej syn Brandon...
+3Ryan White na premiére dokumentu Pamela, a love...

Dnes 55-ročná Pamela stále potvrdzuje, že je v ukážkovej forme a jej vek by si tipoval iba málokto. Potvrdia ho akurát jej dvaja synovia, ktorí na akcii takisto nechýbali. Brandon (26) a Dylan (25), obaja deti Andersonovej exmanžela Tommyho Lee, sa objavili na premiére, aby podporili svoju slávnu mamu a vzali so sebou aj svoje partnerky.

zväčšiť Herečka Pamela Anderson a jej synovia Brandon... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
World Premiere of "Pamela, a love story" Herečka Pamela Anderson a jej synovia Brandon Thomas Lee (vľavo) a Dylan Jagger Lee.

Prekvapením však bola účasť Paris Jacksonovej – prostredná ratolesť zosnulého speváka Michaela Jacksona však prišla na slávnostnú premiéru vraj ako veľký fanúšik Pamely, ale tiež ako jej kamarátka z brandže.

Herečka Pamela Anderson na zábere z roku 1995... Foto: FremantleMedia Ltd / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pamela Anderson Herečka Pamela Anderson na zábere z roku 1995 ako CJ Parker v seriáli Pobrežná hliadka.

Dokument streamovacej platformy Netflix mal premiéru v utorok 31. januára, pričom v rovnaký deň vstúpili do predaja aj herečkine memoáre. Pamela Anderson sľúbila, že sa nebude báť písať o veciach, ktoré prežívala za dekády svojej pestrej a ostrosledovanej kariéry.

Pamela Anderson Čítajte viac Pamela Anderson má za sebou vzťahy s mnohými mužmi! Ale zamilovaná bola len do jedného - prezrádza jeho meno

Očakáva sa však tiež, že jedna časť knihy (a aj televízneho dokumentu) bude venovaná jej škandalóznej sex-nahrávke s Tommym Lee, o ktorej pred časom nakrútili aj televízny seriál Pam & Tommy. S ním hviezda nie je spokojná a viackrát kritizovala tvorcov, že parazitujú na jej príbehu, ktorý priniesol veľa bolesti a aj rozpad jej manželstva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #syn #Pamela Anderson #červená #dokument #Pobrežná hliadka

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...