Bündchenovej exmanžel v obliehaní filmových babičiek! Keď vošiel do šatne, podlomili sa mi nohy, hovorí Jane Fonda

Pred blížiacim sa finálovým zápasom Super Bowl sa konala slávnostná premiéra novej komédie, v ktorej hrá americký futbal dôležitú rolu. A nielen on, ale aj filmové legendy a spoločne s nimi aj Tom Brady.

02.02.2023 12:00
debata
zväčšiť Rita Moreno, športovec Tom Brady a herečky... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Rita Moreno, športovec Tom Brady a herečky Sally Field, Lily Tomlin a Jane Fonda Rita Moreno, športovec Tom Brady a herečky Sally Field, Lily Tomlin a Jane Fonda

Hráč Národnej futbalovej ligy amerického futbalu Tom Brady sa dočkal takého úspechu, že jeho priezvisko je priamo v titule filmu. 80 for Brady znie názov komédie, v ktorom si kvarteto kamarátok v dôchodkovom veku plní sen a vyráža na zápas Super Bowl, aby sa stretli so svojím najobľúbenejším hráčom a idolom.

Angelina Jolie Čítajte viac Neuveriteľné zábery! Angelina Jolie v Paríži v obklopení fanúšikov, ochranka ju musela brániť vlastnými telami

Tvorcovia do komédie obsadili hviezdnu Jane Fonda, ale tiež jej kolegyne Sally Fieldovú, Lily Tomlinovú a Ritu Moreno. Všetky štyri nechýbali ani na utorňajšej premiére v Los Angeles, ktorá prilákala nielen hviezdy, ale aj mnohých hostí či zástupcov športového sveta.

Zľava: Kyle Marvin, Rita Moreno, športovec Tom...
Herečka Jane Fonda pózuje fotografom na...
+8Herec Harry Hamlin prišiel na premiéru s...

Samozrejme, nechýbal ani samotný Tom Brady. Hoci jeden z najznámejších hráčov amerického futbalu nemá za sebou najlepší rok, čo sa súkromia týka (rozviedol sa s manželkou Gisele Bündchenovou), na premietaní pôsobil uvoľnene a v dobrej nálade. O tú sa zjavne staralo aj kvarteto známych herečiek, ktoré Bradyho obklopili a pózovali s ním fotografom.

zväčšiť Herečka Jane Fonda pózuje fotografom na... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Jane Fonda, Tom Brady Herečka Jane Fonda pózuje fotografom na slávnostnej premiére v spoločnosti jráča NFL Toma Bradyho.

„Roztriasli sa mi kolená, keď vošiel ku mne do šatne,“ prezradila už dávnejšie Jane Fonda, ktorá si zahrala jednu z úloh vo filme. „Ak je niekto najlepší na svete v tom, čomu sa venuje, jednoducho si to musíte uctiť a vážiť si to. Bola som z neho celkom hotová,“ dodala tiež herečka, ktorá sa na premiére objavila vo fialovom kostýme.

Jane Fonda Čítajte viac Na viedenský ples v opere príde Jane Fonda. Má viac peňazí ako ja, hovorí Lugner, ktorý ju pozval

Okrem Bradyho sa v snímke objavia aj ďalší hráči NFL, no práve 45-ročný športovec je najväčším lákadlom a nepochybne bude aj lákadlom pre divákov v kinách. Trailer si pozrite nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #Jane Fonda #Tom Brady #NFL

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...