Rytmus s Jasminou, Majeský s manželkou... Invalid prilákal na červený koberec rekordné množstvo známych tvárí

Čierna komédia Invalid má za sebou slávnostnú premiéru a tá prilákala ohromné množstvo známych tvárí.

01.02.2023 15:30
rytmus Foto:
Patrik "Rytmus" Vrbovský a jeho manželka Jasmina Alagič na premiére filmu Invalid.
debata

Nielen jej hereckí predstavitelia, ale aj ich kolegovia z umeleckej brandže sa prišli pozrieť na nový filmový počin režiséra Jonáša Karáska, ktorý tesne po premiére povedal: „S napätím sme čakali na reakcie divákov. Vďakabohu, boli nadmieru pozitívne, navyše aj od takých ľudí, ktorých názor si veľmi cením.“

Zľava: Braňo Deák, Marián Mitaš a Gregor...
Patrik "Rytmus" Vrbovský a jeho manželka...
+18Patrik "Rytmus" Vrbovský a jeho manželka...

Komédia Invalid príde do kín 9. februára a pred kamerami sa diváci môžu tešiť na herecké výkony Gregora Hološku, Zdeňka Godlu, Oľgy Belešovej, Iva Gogála, Michala Dušičku, Patrika „Rytmusa“ Vrbovského, Heleny Krajčiovej a ďalších.

zväčšiť Zľava: Braňo Deák, Marián Mitaš a Gregor... Foto: CinemArt
Zľava: Braňo Deák, Marián Mitaš a Gregor Hološka na premiére filmu Invalid. Zľava: Braňo Deák, Marián Mitaš a Gregor Hološka na premiére filmu Invalid.

Hostia v hľadisku sa počas sledovania filmu výborne bavili, čo následne okomentoval scenárista komédie Invalid, Tomáš Dušička slovami: „Pre mňa ako autora komédie bolo najväčšou poctou, že polovica vtipov sa stratila v smiechu divákov, pretože sa smiali ešte na predchádzajúcom vtipe.“

Komédia prilákala do jedného z bratislavkých kín Dana Dangla, Braňa Deáka, Ľubomíra Pauloviča, ale zabaviť sa prišli aj známe dvojice. Pred objektívom si zapózoval herec Marek Majeský, hviezda seriálu Nemocnica, po jeho boku sa usmievala manželka Janka, ktorú diváci aktuálne môžu vidieť v seriáli na Markíze – Dunaj, k vašim službám. Patrika „Rytmusa“ Vrbovského, ktorý si vo filmovej novinke aj zahral, sprevádzala jeho manželka Jasmina. Bok po boku sa na červenom koberci objavili aj Matej Drlička s Adrianou Kučerovou, Juraj Čurný s manželkou Andreou či manželia Malachovskí.

Herec Zdeněk Godla: Po Kolečkovom seriáli Most! mi Rómovia vraveli, že som zapredanec

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Majeský #Jasmína Alagič #film Invalid

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...