Celebritné dcérky na módnom žúre: Ako dnes vyzerá Paris Jackson či ratolesti Mooreovej a Willisa?

Tak trochu ako akcia pre celebritných potomkov slávnych rodičov vyzeral módny event v Los Angeles pred pár dňami. Podujatie, na ktorom sa prezentovala nová kolekcia v spojení dizajnérky Stelly McCartneyovej a športovej značky Adidas, prilákalo napríklad aj tieto známe dámy...

05.02.2023 00:00
Paris Jackson Foto: ,
Paris Jackson sa tiež objavila medzi hosťami akcie Stella McCartney X Adidas Event.
debata

Na akciu zavítala Paris Jackson, ktorá je dcérou zosnulého speváka Michaela Jacksona. Prostredná z jeho troch detí je zároveň aj tou najmedializova­nejšou členkou rodiny a zdá sa, že celkom rada a dobrovoľne. Paris sa totiž profiluje ako modelka, ale tiež aktivistka a ochranárka prírody.

Jaafar Jackson, Michael Jackson Čítajte viac Toto je muž, ktorý si zahrá Michaela Jacksona v novom filme. Tvorcovia ho našli v...

Aj preto vlastne asi nebolo prekvapením, že ju zlákalo podujatie s dizajnérkou Stellou McCartneyovej. Tiež patrí medzi zanietených ochranárov prírody a aj svoje módne kolekcie tvorí s ohľadom na životné prostredie.

Sestry Scout LaRue Willis (vľavo) a Tallulah...
Herečka Kate Hudson.
+5Speváčka Brandi Carlile.

Módna prezentácia vo štvrtok podvečer prilákala tiež sestry Scout a Tallulah Willisové – ak by ste náhodou netušili, je reč o dvojici dcér, ktoré spolu majú herečka Demi Moore a herec Bruce Willis. Po ich boku síce chýbala najstaršia sestra Rumer, asi preto, že je vo vyššom štádiu tehotenstva, mladšie Scout a Tallulah si prišli pozrieť módne novinky a užili si tiež pozornosť médií.

zväčšiť Sestry Scout LaRue Willis (vľavo) a Tallulah... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Scout LaRue Willis (vľavo) a Tallulah Willis Sestry Scout LaRue Willis (vľavo) a Tallulah Willis spoločne na akcii Stella McCartney X Adidas v Los Angeles.

Do tretice potom určite treba spomenúť Kate Hudsonovú, ktorá však predsa len už má trochu inú pozíciu. Hoci je dcérou slávnej Goldie Hawnovej, dlhé roky patrí medzi hviezdy a svojou kariérou dnes už poľahky zatieni aj slávnu mamu. Blondínka, ktorá sa naposledy zaskvela v snímke Na nože: Glass onion, prišla v belasom nohavicovom kostýme a s dobrou náladou.

Na podujatí nechýbali ani ďalšie celebritné tváre, medzi nimi napríklad topmodelka Alessandra Ambrosio či speváčka Brandi Carlyle. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Hudson #Paris Jackson #Scout Willis

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....