Rodrigo v latexe, elegantná Demi Lovato a Sharon Stone... Na hudobnom žúre ju neprehliadol nik - čo si to obliekla?

Veľký večer americký hudobný priemysel ešte len čaká. Pred nedeľňajším vyhlásením cien Grammy sa však konala tradičná párty.

05.02.2023 07:48
Sharon Stone Foto:
Herečka Sharon Stone prišla na podujatie Clive Davis Annual Pre-Grammy Party v kreácii Act No.1.
debata

Postaral sa o ňu producent Clive Davis, ktorý každoročne pozýva svetoznáme hviezdy a zástupcov šoubiznisovej brandže na večierok, ktorý predznačuje slávnostný grammyovský večer. Výnimkou nebola ani sobota 4. februára 2023, keď sa do hotela v Beverly Hills zišli známe tváre.

Princezná Kate z Walesu Čítajte viac Vau, prichádza dáma v červenom! Princezná Kate oslnila na akcii s hviezdami, táto farba jej fakt pristane

Davis sa už tradične objavil po boku milovanej hudobnej múzy – niekoľko rokov mu garde robí speváčka Jennifer Hudson, no v minulosti to boli napríklad aj Aretha Franklin či Whitney Houston. Práve poslednú menovanú kedysi hudobný producent pre americkú a svetovú verejnosť objavil.

Speváčka Sheryl Crow sa tiež objavila na akcii...
Speváčka a herečka Jennifer Hudson.
+12Speváčka Jennifer Hudson a producent Clive...

Hudsonovej prítomnosť po jeho boku nie je prekvapením – mnohí kritici ju považujú za jeden z najlepších žijúcich hlasov súčasnej hudby a americká držiteľka Oscara to potvrdila nielen výkonmi na albumoch, ale aj vo filmoch. Napríklad aj o Arethe Franklinovej.

Dara Rolins Čítajte viac Nadšená Dara Rolins oznámila fanúšikom: Mal byť jediný, najväčší, ale... bude koncert číslo 2!

Medzi hosťami akcie sa objavili aj mladé speváčky Demi Lovato a Olivia Rodrigo, obe talentované dámy a obe produkty televízneho talentového sveta. Kým Rodrigo stavila na odvážnejší imidž v latexových šatách Paco Rabanne, jej o pár rokov staršia kolegyňa sa predviedla elegantne – v róbe Rubin Singer. A tiež s novým partnerom.

zväčšiť Speváčka Olivia Rodrigo v kreácii Paco Rabanne. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Olivia Rodrigo Speváčka Olivia Rodrigo v kreácii Paco Rabanne.

Zaujala tiež speváčka Lizzo, ktorú na večer obliekla značka Alexander McQueen, no ešte odvážnejšia bola herečka Sharon Stone. Jej ostroružový nohavicový kostým zdobený kaskádami volánikov od značky Act No.1 sa rozhodne prehliadnuť nedal. Výsledok síce pôsobil rozpačitejšie, než si možno Sharon priala. Ale minimálne sa o nej hovorilo.

zväčšiť Speváčka Jennifer Hudson a producent Clive... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Jennifer Hudson a producent Clive Davis Speváčka Jennifer Hudson a producent Clive Davis na párty Pre-Grammy Gala.

Ďalšími pozvanými boli napríklad spevák Lil Nas X, speváčka Sheryl Crow, herec Tom Hanks s manželkou Ritou Wilsonovou či herec Kevin Costner. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sharon Stone #móda #Jennifer Hudson #Grammy #párty #hviezdy #Olivia Rodrigo

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...