Dve dospelé deti, no ona vyzerá ako študentka. Takto očarila na premiére pravá blondínka

Najnovší film už stihla predstaviť v New Yorku a pred pár dňami v Los Angeles. Nie je prekvapením, že Reese Witherspoon zaujala.

06.02.2023 00:00
Reese Witherspoon Foto: ,
Herečka Reese Witherspoon prišla na premiéru novinky Your Place Or Mine v šatách Valentino.
debata

Americká herečka a držiteľka Oscara sa objavila na slávnostnom premietaní v Los Angeles v belasých šatách s tyrkysovým podtónom od značky Valentino. Plavovláska, ktorej kedysi blond vlasy priniesli aj jednu z najslávnejších úloh – rolu v komédii Pravá blondínka – si trúfla na model bez ramienok a predviedla ženskú a vyformovanú figúru. Bol to však jej celkový vzhľad, ktorý opäť ohuroval – Reese skrátka vyzerala výborne.

Photo Call for "Your Place Or Mine" Čítajte viac Ani vysoké podpätky nepomohli! Veselé zábery drobnej Witherspoonovej po boku dlháňa Kutchera

Pre menej znalých je pritom možno dobré pripomenúť, že hviezda hitov ako The Morning Show či filmu Walk the line je mamou už dvoch dospelých detí. S exmanželom Ryanom Phillippom má dnes 46-ročná herečka dcéru Avu a syna Deacona. S druhým manželom Jimom Tothom sa im narodil syn, ktorý je dnes v tínedžerskom ve­ku.

Herečka Reese Witherspoon a Ashton Kutcher na...
Herečka Reese Witherspoon prišla na premiéru...
+1Herečka Reese Witherspoon a Ashton Kutcher na...

Aké je vlastne tajomstvo vzhľadu hollywoodskej herečky? Málokto ju vidí pri cvičení a o svojom životnom štýle príliš nerozpráva – snaží sa hovoriť len o práci herečky a nových projektoch. Ako však tvrdia zdroje z jej okolia, Reese vyznáva veľmi striedmy štýl, čo sa týka jedla či pitia a, samozrejme, že sa nevyhýba ani cvičeniu a pravidelným tréningom.

Paul Hogan na zábere z filmu Krokodíl Dundee Čítajte viac Krokodíl Dundee - kedysi ho milovali aj slovenskí diváci! Jeho hrdina Hogan prekročil 80-ku, takto vyzerá dnes

Na premiére v Los Angeles nechýbal po jej boku ani herecký kolega Ashton Kutcher (ten mimochodom už tiež oslávil 45. narodeniny). Spoločne si zahrali v snímke Your place or mine z produkcie Netflixu. Film by sa mal čoskoro objaviť na streamovacej platforme.

Video

VIDEO: Reese Witherspoon na premiére v Los Angeles.

Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Reese Witherspoon #vzhľad #pôvab

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...