Sú spolu už vyše roka, toto bola ich veľká noc! Lizzo ukázala svetu priateľa, nebola však jediná

Na sobotňajšej párty, tradičnom evente, ktorý sa koná pred vyhlásením cien Grammy, sa objavilo niekoľko zaľúbených dvojíc.

06.02.2023 00:00
2023 Pre-Grammy Gala - Arrivals Foto:
Speváčka Lizzo v kreácii Alexander McQueen a jej partner Myke Wright.
debata

Jedna z nich, ktorá sa do svetla reflektorov postavila vôbec prvýkrát, celkom prirodzene zaujala pozornosť médií. Reč je v tomto prípade o populárnej speváčke Lizzo a jej partnerovi Mykeovi Wrightovi. Partneri sa objavili v spoločnosti vôbec prvýkrát a väčšina médií aj preto napísala o ich „spoločenskom“ debute.

Paris Jackson Čítajte viac Celebritné dcérky na módnom žúre: Ako dnes vyzerá Paris Jackson či ratolesti Mooreovej a Willisa?

Zaujímavosťou však je, že Lizzo sa s Wrightom stretáva už viac ako rok a doposiaľ existovali len paparazzovské fotografie, ktoré ich spoločný vzťah potvrdzovali. „Je to vážne. Chceli svetu ukázať, že sa veľmi ľúbia a sú pripravení na ďalšiu kapitolu ich láskyplného vzťahu,“ komentoval nemenovaný zdroj z okolia speváčky. Či to má znamenať, že by sa napríklad mohla konať svadba, však neprezradil.

Speváčka Sheryl Crow sa tiež objavila na akcii...
Speváčka a herečka Jennifer Hudson.
+12Speváčka Jennifer Hudson a producent Clive...

Americká hviezda Lizzo, ktorá následne nechýbala ani na nedeľňajšom vyhlásení cien Grammy, sa počas večera postavila dokonca na pódium. Tridsaťštyriročná speváčka a skladateľka, ktorú často označujú za chodiacu energiu, si večer užívala aj na módnom poli. Oblečená v kreácii Alexander McQueen.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Just Jared (@justjared)

Zdá sa však, že párty producenta Cliva Davisa si nevybrali na miesto partnerského debutu len Lizzo s Mykeom Wrightom. Prvýkrát pred objektívmi sa ukázala v tento večer aj populárna speváčka Demi Lovato. Tá sa zatiaľ krátko stretáva s Jutesom. Ako im to pristalo? Pozrite sa. Viac záberov z akcie nájdete tiež v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #Demi Lovato #Lizzo

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...