OBRAZOM: Adele ako elegantná diva, Rexha ako z pánskeho magazínu, polonahý Styles a... prvá dáma USA prišla v zlate

Hviezdami nabitý bol galavečer venovaný 65. ročníku hudobných cien Grammy. Prišli veľké mená, hudobní veteráni, ale aj nováčikovia.

06.02.2023 08:28
Adele Foto: ,
Britská speváčka Adele sa objavila na vyhlásení cien v kreácii Louis Vuitton.
debata (7)

Sklamaním nebola ani móda, ktorú si na tento slávnostný večer pozvané celebrity zvolili. Ceny Grammy sú vždy odvážnejšie a extravagantnejšie než väčšina podobných ceremoniálov. O provokácie sa však tentoraz viac postarali mladí zástupcovia hudobného priemyslu, megastars ako Beyoncé či Adele sa vydali cestou luxusu a elegancie.

Sharon Stone Čítajte viac Rodrigo v latexe, elegantná Demi Lovato a Sharon Stone... Na hudobnom žúre ju neprehliadol nik - čo si to obliekla?

Britská speváčka Adele, ktorá si domov odnášala aj niekoľko cien, sa napríklad rozhodla pre kreáciu Louis Vuitton vo vínovo-červenej farbe. Elegantný model s lodičkovým výstrihom lemovaným volánom vyzdvihol jej krivky a Adele celý look doplnila hollywoodsky upravenými vlasmi a líčením.

Britská speváčka Adele sa objavila na vyhlásení...
Speváčka Kacey Musgraves v kreácii Valentino.
+57Speváčka Beyoncé si prišla pre cenu v šatách...

Jej kolegyňa Beyoncé, ktorá sa vďaka zisku ďalších cien stala úplnou rekordmankou v histórii Grammy, sa síce vyhla červenému kobercu. Na pódiu však predvádzala korzetový model so sukňou s volánmi od značky Gucci.

zväčšiť Speváčka Beyoncé si prišla pre cenu v šatách... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Beyoncé Speváčka Beyoncé si prišla pre cenu v šatách Gucci.

Prekvapenie pre fotografov si na červenom koberci pripravili speváčka Lizzo a raperka Cardi B. Prvá prišla v plášti pošívanom kvetmi z látky, aby sa potom vyzliekla do korzetových šiat pod ním. Červený model vznikol v ateliéri Dolce & Gabbana a Lizzo ho počas večera ešte dvakrát vymenila. Prezliekala sa aj Cardi B. Jej prvý model pochádzal z kolekcie couture Guarav Gupta a pôsobil trochu ako kostým z divadelnej hry, neskôr sa raperka objavila v šatách z kovových plieškov od Paco Rabanne. Asi aby vzdala poctu zosnulému dizajnérovi.

zväčšiť Speváčka Bebe Rexha v kreácii Moschino. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Bebe Rexha Speváčka Bebe Rexha v kreácii Moschino.

Počas slávnostného večera nechýbali ani provokatívne looky. O jeden z nich sa postarala aj speváčka Bebe Rexha, ktorá stavila na ružové šaty z dielne Moschino s otvoreným výstrihom na hrudi. Odhalený dekolt a úprava vlasov v duchu éry 70-tych rokov jej dodávali dojem modelky z pánskych magazínov či filmov pre dospelých. Zámer to však bol celkom zrejmý. A vydaril sa Rexha na jednotku. O jemnú provokáciu sa postarala aj speváčka Camila Cabello, ktorá zase stavila na spojenie háčkového podprsenkového topu a čiernej sukne s rozparkom.

zväčšiť Prvá dáma USA Jill Biden sa objavila tiež na... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Jill Biden Prvá dáma USA Jill Biden sa objavila tiež na Grammy, prišla v kreácii Oscar de la Renta.

Azda ani jedna z dám však nevyvolala toľko záujmu ako spevák Harry Styles, ktorý opäť dokázal, že v móde mu odvaha nechýba. Najprv prišiel v trblietavom overale na traky, ktorý mal oblečený na holej hrudi, neskôr ho vystriedal pri vystúpení za trblietavý overal so strapcami a skončil v kombinácii Gucci, nohaviciach, flitrovanom tope a saku.

zväčšiť Harry Styles sa nebojí experimentovať. Na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Harry Styles Harry Styles sa nebojí experimentovať. Na červenom koberci v pánskom overale Egonlab x Swarovski.

Čo sa blyští, to je dobré – platí zvyčajne pravidlo na podobných vyhláseniach cien. Držala sa ho aj prvá dáma USA Jill Biden. Manželka amerického prezidenta prišla odovzdať jednu z cien a stavila na americký ateliér Oscar de la Renta. Práve v ňom vznikli šaty s opulentnou zlato-striebornou výšivkou lístkov a kvetov na telovom podklade. Zatieniť Bidenovú bolo neľahké. Aspoň čo sa lesku týka. Pokúsili sa však o to napríklad aj trblietavá Viola Davis v šatách Naeem Khan alebo Jennifer Lopez v kreácii Gucci.

Všetky spomenuté a mnoho ďalších hviezd nájdete v našej galérii.

Video

VIDEO: S dizajnérkou Matou Durikovic o jej pôsobení v móde, živote v Paríži, práci pre ateliér Chanel, ale tiež o udržateľnosti módy, správaní sa mladšej generácie, správaní sa Slovákov v modeli nakupovania a čo nás v budúcnosti v móde čaká.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #móda #Adele #Harry Styles #Grammy #Bebe Rexha #Cardi B #Lizzo #Jill Biden #Olivia Rodrigo

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...