Móda či skôr cirkus? Toto je 7 najhoršie oblečených hviezd Grammy, pridala sa k nim aj slávna hudobná diva

Desiatky hudobných osobností sa objavili na červenom koberci 65. ročníka cien Grammy. Väčšina z nich zaujala, niektoré bolo možné prehliadnuť a niektoré ste skrátka neprehliadli - aj preto, lebo to bol poriadny módny miš-maš.

06.02.2023 11:55
debata
Britská speváčka Adele sa objavila na vyhlásení...
Speváčka Kacey Musgraves v kreácii Valentino.
+57Speváčka Beyoncé si prišla pre cenu v šatách...

Známi speváci a speváčky sú v prípade voľby garderóby na slávne hudobné ceny vždy o niečo odvážnejší a experimentálnejší než napríklad ich hereckí kolegovia. Neznamená to však, že by ich voľba nebola viac diskutabilná ako originálna. Stalo sa to aj počas nedeľňajšieho gala, na ktorom sa podľa viacerých módnych kritikov, ale aj fanúšikov na internete do zoznamu najhoršie oblečených hviezd dostali nasledovné:

Shania Twain

Slávna hudobná diva prišla na akciu v kreácii Harris Reed, ktorá pripomínala halloweensky kostým – niečo medzi Cruellou de Vil – azda pre čierno-bielu dalmatínsku farebnosť – a kostýmom čarodejnice. Pre masívny klobúk a červenú parochňu. Výsledok nenechal nikoho chladným. Ale ak príde reč na vkus a štýl, Twainovej voľba bola výstrelom mimo terča.

zväčšiť Speváčka Shania Twain oblečená v kreácii Harris... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Shania Twain Speváčka Shania Twain oblečená v kreácii Harris Reed.

Doja Cat

Speváčka len nedávno zaujala na parížskom týždni módy, keď si pre prehliadku Schiaparelli nechala naniesť na telo a tvár červenú farbu a tisícky krištálikov. Aj vtedy si z nej časť verejnosti robila žarty a stala sa vďačnou témou pre internetové meme. Na Grammy sa objavila v latexovej kreácii Atelier Versace a na meme to možno nebude. Skrátka je to len pomerne nevydarená módna voľba, ktorá pripomína akoby sa Doja obliekla do čierneho vreca na odpadky.

zväčšiť Speváčka Doja Cat prišla na Grammy v kreácii... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Doja Cat Speváčka Doja Cat prišla na Grammy v kreácii Atelier Versace.

Lizzo

Speváčku v slávnostný večer obliekala talianska značka Dolce & Gabbana a Lizzo to ceké poňala ako menšiu performance. Keď dorazila na červený koberec v plášti pošívanom kvetmi z látky, všetky oči smerovali na ňu. Neznamená to však, že by ju aj každý ocenil. Americká diva vyzerala tak trochu ako matrioška, ktorej vykúka z masívneho outfitu len usmiata nalíčená tvár. Dojem trochu vylepšil moment, keď si plášť rozopla, no aj tak to bola príliš veľká nálož červenej a látkových ruží, ktorá zostane v pamäti.

zväčšiť Speváčka Lizzo sa objavila na červenom koberci... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Lizzo Speváčka Lizzo sa objavila na červenom koberci v kreácii Dolce & Gabbana.

Sam Smith

Žeby sa z britského speváka stal extravagantný cirkusový principál? Jeho červený plášť Valentino v spojení s cylindrovým klobúkom a líčením doslova nabádal k tomu, aby ste hľadali spojitosť práve s cirkusovou a variétnou estetikou. Zjavne to bol zámer, ale výsledok je diskutabilný.

zväčšiť Spevák Sam Smith prišiel v kreácii Valentino,... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Sam Smith prišiel v kreácii Valentino, po jeho boku speváčka Kim Petras Spevák Sam Smith prišiel v kreácii Valentino, po jeho boku speváčka Kim Petras.

Na druhej strane však treba povedať, že možno to bude jeden z trendov. Ako do cirkusu totiž vyrazil aj iný slávny spevák. Nájdete ho na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Grammy #Shania Twain #najhoršie oblečené

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...