Trúfli by ste si? Ona áno... známa speváčka opäť v priehľadných šatách a manžel sa len usmieva

Prekvapiť? To sa jej asi už tak ľahko nepodarí. Na odvážny štýl speváčky Rity Ora je verejnosť už zvyknutá. Stále je však čo obdivovať.

07.02.2023 00:00
Rita Ora Foto:
Speváčka Rita Ora na zábere z párty v Los Angeles, kde oslavovala 10 rokov svojej hudobnej kariéry.
debata (2)

Britská hviezda sa počas uplynulého víkendu v Los Angeles objavila na akcii v Los Angeles, ktorá sa konala na jej počesť a dekádu jej pôsobenia v hudobnej brandži. Azda nikoho neprekvapilo, že sa na svoj veľký večer patrične vyobliekala. Teda… vlastne príliš sa neobliekla.

Rita Ora a jej manžel Taika Waititi Čítajte viac Priehľadná čipka a pod ňou iba... Rita Ora sa zahaľovať nechystá, takto odvážne vyrazila do ulíc!

Tridsaťdvaročná Rita vyrazila do spoločnosti v šatách s kompletne priehľadným predným aj zadným dielom. Telové šaty s dĺžkou až po členky zdobili len vertikálne pásy našívaného pštrosieho peria, ktoré skryli speváčkino poprsie. Čo sa zvyšku týka, zostal odhalený. Rita tak pod priehľadnou látkou predvádzala čierne nohavičky a dokonalo tvarované krivky.

zväčšiť Speváčka Rita Ora a jej manžel Taika Waititi na... Foto: Profimedia
Rita Ora a jej manžel Taika Waititi Speváčka Rita Ora a jej manžel Taika Waititi na zábere z párty v Los Angeles, kde oslavovala 10 rokov svojej hudobnej kariéry.

Podobným štýlom je očividne nadšený aj speváčkin manžel – režisér a herec Taika Waititi, ktorý na podujatí pod záštitou Costa Brasil a Limitless nechýbal. Taika si s manželkou zapózoval a s úsmevom ju pred objektívmi vyobjímal. Dvojica sa zosobášila už minulý rok, no ich svadbu speváčka potvrdila len koncom minulého mesiaca.

Britská speváčka Adele sa objavila na vyhlásení...
Speváčka Kacey Musgraves v kreácii Valentino.
+57Speváčka Beyoncé si prišla pre cenu v šatách...

Je priam prekvapivé, že práve sobáš dvojica utajila. „Je pekné uchovať si nejaké veci len sama pre seba. Bolo to perfektné, presne také, aké som chcela,“ uviedla v januári pre rozhlasovú reláciu Heart Breakfast Ora.

Hoci sa očakávalo, že speváčka sa objaví aj na vyhlásení cien Grammy, na nedeľňajšom vyhlásení cien chýbala.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Rita Ora #odhalená #priehľadné šaty #odvážna róba #Taika Waitit

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...