Premiéra Ant-Mana v znamení krások: Lilly ako operená víla a 64-ročná Michelle Pfeiffer? Aha, aký sexy look

Po dlhšej pauze sa do kín znovu vracia produkcia štúdia štúdií Marvel. Premiéru novinky príbehu o Ant-Manovi uviedli jej hlavné hviezdy v Los Angeles v pondelok večer.

07.02.2023 11:00
Evangeline Lilly v kreácii Giambattista Valli... Foto: ,
Herečka Evangeline Lilly v kreácii Giambattista Valli Haute Couture na premiére filmu Ant-Man and the Wasp: Quantumania.
debata

Na slávnostnej premiére filmu Ant-Man and the Wasp: Quantumania nemohol chýbať hlavný predstaviteľ – herec Paul Rudd. Do role superhrdinu, ktorý sa pomocou kvantovej fyziky dokáže zmenšovať na miniatúrnu veľkosť, sa vrátil v piatom filme z marvelovského univerza. Tentoraz opäť vo vlastnom (ten je v poradí tretí).

kate Čítajte viac (Ne)nápadná zmena? Princezná Kate má novú farbu vlasov, tento odtieň je absolútny hit

Sympatický Rudd sa, samozrejme, dočkal množstva fanúšikov, ktorí na neho čakali pred štartom premiéry. Pozornosť sa mu ušla aj od fotografov a herec sa pred objektívmi predvádzal v elegantnom ležérnejšie strihanom obleku Fendi. Ešte o niečo väčšiu pozornosť si však od médií vyslúžili dámske členky hereckého osadenstva. Keď sa pozriete na zábery, pochopíte asi prečo.

Herečka Evangeline Lilly v kreácii Giambattista...
Herec Paul Rudd ako predstaviteľ Ant-Mana...
+14Herečka Kathryn Newton v kreácii Rodarte.

Evangeline Lilly, predstaviteľka Wasp, sa objavila na červenom koberci vo večerných šatách Giambattista Valli Couture. Nežnú mentolovú kreáciu zdobenú perím predviedla aj so svojím mladistvým a mierne rebelským účesom z krátkych odfarbených blond kaderí.

zväčšiť Herečka Michelle Pfeiffer prišla na premiéru v... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Michelle Pfeiffer Herečka Michelle Pfeiffer prišla na premiéru v kreácii Saint Laurent.

Lillyovej mamu v príbehu stvárňuje herečka Michelle Pfeiffer, ktorú v minulosti zaraďovali pravidelne medzi najkrajšie herečky Hollywoodu. Dnes 64-ročná Pfeiffer vyzerá stále veľmi príťažlivo a k ukážkovej podobe jej ešte pomohol model čiernych šiat z dielne Saint Laurent. Zdá sa, že aj táto hollywoodska hviezda podľahla mánii okolo francúzskeho ateliéru, ktorého poslednú kolekciu nosia celebrity skoro ako druhú kožu.

Shania Twain Čítajte viac Móda či skôr cirkus? Toto je 7 najhoršie oblečených hviezd Grammy, pridala sa k nim aj slávna hudobná diva

Na premiére, samozrejme, nechýbal ani herec Michael Douglas, ktorého sprevádzala manželka Catherine Zeta-Jones. Viac si už pozrite v našej galérii. Film Ant-Man a Wasp: Quantumania príde do slovenských kín 16. februára v slovenskom znení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #móda #červený koberec #Michelle Pfeiffer #Evangeline Lilly #Paul Rudd

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....