Nečudo, že si svoju manželku tak pevne drží, je nádherná! Michael Douglas a Zeta-Jones na premiére

Slávny hollywoodsky pár sprevádzal n apremiére novinky Ant-Man a Wasp: Quantumania aj ich 22-ročný syn Dylan.

08.02.2023 00:00
Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas Foto: ,
Herečka Catherine Zeta-Jones na premiére filmu Ant-Man and the Wasp: Quantumania v kreácii Carolina Herrera. Sprevádzala manžela Michaela Douglasa a spoločnosť im robil aj syn Dylan Michael Douglas.
debata

Je to len pár týždňov, čo bola Catherine Zeta-Jones hviezdou premiéry série Wednesday z dielne Netflixu. V nej si pôvabná čiernovláska zahrala rolu Morticie Addamsovej.

Gwendoline Christie koláž Čítajte viac Ponurá Morticia? Kdeže! Zeta-Jones na premiére nových Addamsovcov žiarila, ale jej konkurentka nespala

Aktuálne bol v centre pozornosti médií skôr jej manžel, 78-ročný Michael Douglas, ktorý prišiel na premiéru ďalšieho Ant-Mana, v ktorom si zahral po boku kolegov ako Paul Rudd, Evangeline Lilly či Michelle Pfeiffer.

zväčšiť Herečka Catherine Zeta-Jones na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Catherine Zeta-Jones Herečka Catherine Zeta-Jones na premiére filmu Ant-Man and the Wasp: Quantumania v kreácii Carolina Herrera.

Oscarový herec poňal premiéru filmu ako rodinnú záležitosť a do objektívov sa tak usmieval po boku svojej krásnej manželky a syna Dylana. 22-ročný mladík a 53-ročná Zeta-Jones si tak pre seba „ukradli“ istú dávku pozornosti na červenom koberci. 19-ročná dcéra slávneho hollywoodskeho páru, Carys, na podujatí chýbala.

Herečka Evangeline Lilly v kreácii Giambattista...
Herec Paul Rudd ako predstaviteľ Ant-Mana...
+14Herečka Kathryn Newton v kreácii Rodarte.

Douglasova manželka očarila vo večernej róbe z dielne módneho domu Carolina Herrera s odhaleným dekoltom a výraznou vlečkou, v ktorej pôsobila veľkolepo. Čierne vlasy jej rozpustené a vyhladené padali na plecia a slávnostný look krásnej hviezdy dopĺňali výrazne nalíčené oči.

Zaujímavosťou je, že slávny pár delí vekový rozdiel 25 rokov, ale spája ich rovnaký deň narodenia – 25. september. Spoločnou oslavou sa manželia pochválili aj pred pár mesiacmi, kedy oslavovali dvojité narodeniny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Douglas

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....