Mohli by ste sa hnevať, keď vám kazí fotku Michelle Pfeiffer... takto si nová hviezda Ant-Mana užila veľký večer

Užívala si svoju chvíľu slávy a záujmu pred objektívmi, keď sa ku nej prikradla slávna kolegyňa. Takto prekvapila Kathryn Newtonovú.

09.02.2023 00:00
Jonathan Majors a herečka Kathryn Newton Foto:
Herec Jonathan Majors a herečka Kathryn Newton. )
debata

Na slávnostnej premiére filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania sa objavila aj 26-ročná herečka Kathryn Newton, ktorá v novom príbehu z marvelovského univerza dostala rolu dcéry hlavného hrdinu. Veľkolepý večer pred objektívmi na červenom koberci si Newton užila v priehľadných šatách s našívanými aplikáciami drobných zrkadielok. Model z dielne Rodarte neskôr vymenila ešte za iný sexy kúsok – v tomto prípade už za nohavicový model s delikátne riešeným dekoltom.

Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas Čítajte viac Nečudo, že si svoju manželku tak pevne drží, je nádherná! Michael Douglas a Zeta-Jones na premiére

Popri pôvaboch blondínky z Orlanda však zaujala objektívy aj humorná scénka, ktorá sa odohrala priamo pri pózovaní. V jednom momente sa totiž k najnovšej posile príbehu o dobrodružstvách Ant-Mana prikradla zozadu herečka Michelle Pfeiffer.

Herečka Evangeline Lilly v kreácii Giambattista...
Herec Paul Rudd ako predstaviteľ Ant-Mana...
+14Herečka Kathryn Newton v kreácii Rodarte.

Hollywoodska diva, oblečená v čiernej róbe Saint Laurent, najprv urobila pár grimás za Newtonovou, aby sa potom s ňou srdečne zvítala a zapózovala si tiež na fotografii. Takzvaný „photo-bombing“, ako sa zvykne podobná aktivita nazývať, si však vyslúžila pobavanie novinárov, ale aj oboch aktérok.

zväčšiť Herečka Kathryn Newton sa počas slávnostnej... Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney
Kathryn Newton Herečka Kathryn Newton sa počas slávnostnej premiéry aj prezliekla.

Kathryn Newton o svojej postave Cassie Langovej pre portál Collider uviedla, že túži zmeniť svet. „Miluje chaos, chce bojovať a chce byť uprostred toho všetkého. Je veľmi ovplyvnená všetkými superhrdinami okolo nej. Chce byť superhrdina ako jej otec. Skrátka ho chce ohúriť, spraviť na neho dojem,“ opísala svoju hrdinku herečka.

Video

Film Ant-Man a Wasp: Quantumania prichádza do slovenských kín už o pár dní. Objaví sa so slovenským dabingom, ale pre fanúšikov Marvel Studios by sme určite odporúčali radšej pôvodný anglický originál.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #červený koberec #Michelle Pfeiffer #pózovanie #Ant-Man #Kathryn Newton

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...