Lohanovej manželstvo prospieva, takto žiarila na prehliadke v New Yorku. Z rodiny nebola jediná

Preletela Atlantik, aby sa pozrela na svojich najbližších. Herečka Lindsay Lohan bola jednou z hviezd prehliadky dizajnéra Christiana Siriana v New Yorku.

13.02.2023 00:00
debata
Herečka Lindsay Lohan na prehliadke Christian... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Lindsay Lohan na prehliadke Christian Siriano Herečka Lindsay Lohan na prehliadke Christian Siriano Jeseň/Zima 2023 v New Yorku.

Niekdajšia detská hviezda a hrdinka hitu Protivné baby sa vo štvrtok podvečer usadila do prvého radu na prehliadke, ktorá zvyčajne láka množstvo celebrít. Jej prítomnosť však nebola celkom náhodná. Okrem toho, že Lindsay Lohan obdivuje Sirianovu tvorbu, na móle počas prezentácie ateliéru sa objavili aj Lohanovej súrodenci.

Chiara Ferragni Čítajte viac Milióny Talianov neverili vlastným očiam! Najslávnejšia blogerka pred kamerami.... počkať, tak je nahá či nie?

Sestra Ali Lohan a brat Dakota Lohan boli v zástupe modelov a manekýnov, ktorí prezentovali kolekciu Jeseň/Zima 2023. Nadšená sestra zverejnila niekoľko záberov aj na svojom Instagrame a v takzvanom „príbehu dňa“. Tridsaťšesťročná herečka vyzerala tiež veľmi pôvabné v kreácii z hodvábneho saténu, ktorá ladila s jej medenou farbou vlasov.

zväčšiť Dakota Lohan, brat herečky Lindsay Lohanovej na... Foto: SITA/AP, Bebeto Matthews
Dakota Lohan Dakota Lohan, brat herečky Lindsay Lohanovej na prehliadke Christian Siriano Jeseň/Zima 2023.

Podľa viacerých zdrojov z okolia Lohanovej sa v minulosti pomerne problematická herečka usadila a momentálne vedie veľmi usporiadaný a stabilný rodinný život. Ryšavka sa vydala za podnikateľa a finančníka Badera Shammasa, s ktorým žije v Dubaji. Dvojica sa zasnúbila v novembri 2021, pričom o pár mesiacov nasledovala svadba. Lohan za príležitostnou prácou, ale aj za rodinou cestuje zvyčajne do USA alebo do Londýna.

Julia Stiles na prehliadke Christian Siriano...
Herečka Lindsay Lohan na prehliadke Christian...
+7Dakota Lohan, brat herečky Lindsay Lohanovej na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #prehliadka #Lindsay Lohan #móda #Christian Siriano

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...