Hablovičová či Simanová, Kobielsky s krásnou manželkou aj Verešová: Česko-Slovenský ples prilákal celebrity aj pomáhal

Pražský Obecný dom v sobotu 11. februára 2023 už deviatykrát hostil veľkolepý Česko-Slovenský ples. Aj tentoraz sa akcia niesla v znamená spoločných väzieb dvoch krajín, ktoré kedysi existovali v jednom štáte.

12.02.2023 11:29 , aktualizované: 16:18
Lucia Hablovičová a dizajnér Boris Hanečka Foto:
Lucia Hablovičová a dizajnér Boris Hanečka, ktorý sa postaral aj o jej model šiat na slávnostný večer.
debata (9)

Ples sa uskutočnil pod záštitou prezidenta Českej republiky Miloša Zemana a prezidentky Slovenskej republiky Zuzany Čaputovej a nechýbali na ňom osobnosti spoločenského života, ale aj predstavitelia z politiky či priemyslu a ekonomiky.

Salma Hayek Čítajte viac OBRAZOM: Samopašná Salma v koži, sexy Amazonka Goulding aj odhalená tehuľka - to je móda z Brit Awards!

O moderovanie akcie sa postarala už tradične česko-slovenská dvojica – tento rok padla voľba organizátorov na moderátorku Michaelu Maurerovú a herca Vlada Kobielskeho, ktorí sprevádzali jednotlivými vstupmi a bohatým programom. V rámci neho sa predstavil napríklad operný spevák Martin Babjak či sláčiková sekcia Symfonického orchestra Českého rozhlasu – akciu spoločne otvorili.

Miss Slovensko 2021 Sophia Hrivňáková.
Misska Karolína Mališová na Česko-Slovenskom...
+66Slovenská modelka Andrea Verešová v kreácii od...

V rámci programu mohli hostia tiež vidieť vystúpenie folklórneho súboru Limbora, tanečné vystúpenie farárky Martiny Viktorie Kopeckej a tanečníka Marek Dědíka.

zväčšiť Herec Vladimír Kobielsky s manželkou Alenou. Foto: Peter Frolo
Herec Vladimír Kobielsky a jeho manželka Alena Kobielska. Herec Vladimír Kobielsky s manželkou Alenou.

Hosťom v Prahe do tanca hrali a spievali mnohí významní interpreti oboch krajín – kapela Chinaski, Lenka Filipová, Václav Neckář & Bacily, Zuzana Smatanová a Rozhlasový Big Band Gustava Broma so sólistkami Andreou Zimányiovou, Zuzanou Gamboa a Ivanou Regešovou ​​a mnoho ďalších.

hilmerová Čítajte viac Na Česko-Slovenskom plese sa zabávala Hablovičová, Perkausová či Hilmerová! Takto to na ňom vyzeralo

Veľkoleposť plesu potvrdili aj dámy, ktoré na červenom koberci ako i samotnom plese žiarili. Pozvanie prijali modelka Andrea Verešová, ambasádorky charity Lucia Hablovičová a Martina Šmuková, Česká Miss Earth 2015 Karolína Mališová, Miss Slovensko 2021 Sophia Hrivňáková, moderátorky TV Prima Gabriela Lašková a Eva Perkausová, moderátorka TV JOJ Erika Barkolová, moderátorka RTVS Simona Simanová, speváčky Daniela a Veronika Nízlové, herečka Andrea Růžičková, herci Marek Němec, Jan Komínek, Adam Mišík a Martin Dejdar.

zväčšiť Slovenská modelka Andrea Verešová v kreácii od... Foto: Peter Frolo
Andrea Verešová v kreácii od Jany Pištejovej Slovenská modelka Andrea Verešová v kreácii od Jany Pištejovej. Na snímke aj s manželom Danielom Volopichom.

Aj na tento ročník zavítali zástupcovia športového života a pozvanie organizátorov prijali bývalý futbalový reprezentant Tomáš Rosický s manželkou, moderátorkou a bývalou modelkou Radkou a bývalý hokejový reprezentanti Patrik Eliáš s manželkou Petrou a Alexander Salák s manželkou Michaelou.

zväčšiť Herec Martin Dejdar s manželkou. Foto: David Peltán
Herec Martin Dejdar s manželkou. Herec Martin Dejdar s manželkou.

Nechýbal ani tradičná charitatívny rozmer, keďže ples zbiera peniaze na pomoc ľuďom či deťom v núdzi. „Po minuloročnej veľmi úspešnej dražbe v prospech Be Charity Báry Nesvadbovej, sme sa aj tento rok rozhodli podporiť ich projekty,” povedala o novom partnerovi ambasádorka charity pre Slovensko Lucia Hablovičová, ktorá žiarila v kreácii od Borisa Hanečku. Hostia svoju podporu vyjadrili cez tichú aukciu trinástich predmetov a zážitkov.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #móda #Andrea Verešová #ples #Lucia Hablovičová #Česko-slovenský ples #Vladimír Kobielsky #Simona Simanová

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...