Ako z rozprávky! Verešová sa pochválila na sociálnej sieti, šperky z plesu - stáli ako luxusné auto...

Pravidelne patrí k ozdobám akcií a Česko-Slovenský ples nie je výnimkou. Aj na jeho 9. ročníku sa objavila Andrea Verešová.

14.02.2023 08:28
Slovenská modelka Andrea Verešová v kreácii od... Foto:
Slovenská modelka Andrea Verešová v kreácii od Jany Pištejovej.
debata

Bývalá slovenská Miss a modelka vyrazila na podujatie, ktoré sa konalo v pražskom Obecnom dome a zabávala sa v spoločnosti manžela Daniela Volopicha a niekoľkých stoviek pozvaných hostí. Samozrejme, záležať si dala aj na večernej príprave.

Alexandra Sasha Gachulincová Čítajte viac Móda z CS plesu: Dokonalá Gachulincová, najkrajšia Slovenka nežnou vílou a Smatanová na jednotku, takto ste ju snáď nevideli!

Už tradične dvojnásobná mama siahla po garderóbe z dielne slovenskej dizajnérky Jany Pištejovej, ktorá jej tentoraz pripravila krémovú róbu s našívanými krištáľmi v dekolte aj na rozparku a zdobené kaskádami volánov. Ešte viac než šaty však pozornosť pútali šperky, ktoré si rodáčka zo Žiliny na tento večer vzala. Diamantové náušnice, ktoré mala Slovenka na sebe, mali hodnotu zhruba tri milióny českých korún (približne 126-tisíc eur).

„Poviem vám, vždy je to hrozná zodpovednosť a tak trochu stres mať požičané také drahé šperky,“ napísala Verešová na Instagrame. „Ďakujem za dôveru a za možnosť vyniesť tak skvostné diamanty,“ pridala ešte v príspevku.

Samozrejme, známa Slovenka nebola jediná, kto mohol počas uplynulého víkendu na plesovej akcii predvádzať luxusné klenoty. Zväčša zapožičané. Do zoznamu dám, ktoré si na večer požičiavali šperky z luxusných klenotníctiev, sa pridala napríklad aj slovenská modelka a moderátorka Sasha Gachulincová či česká moderátorka Eva Perkausová.

Ak ste ešte nevideli módu zo slávnostného večera 9. ročníka Česko-Slovenského plesu, pozrite si ju v našej galérii.

Miss Slovensko 2021 Sophia Hrivňáková.
Misska Karolína Mališová na Česko-Slovenskom...
+66Slovenská modelka Andrea Verešová v kreácii od...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #šperky #Andrea Verešová #Česko-slovenský ples

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...