Španielsky hit Elita valcoval Netflix, na hviezdy z neho sa chcú podobať aj slovenskí tínedžeri! Aha, tu je inšpirácia

Ak máte doma Netflix, je vysoko pravdepodobné, že ste ich videli tiež. Seriál Elita patril totiž medzi najsledovanejšie projekty streamovacej platformy.

15.02.2023 00:00 , aktualizované: 11:09
Maria Pedraza Foto: ,
Španielska herečka Maria Pedraza. Slovenskí diváci si ju môžu pamätať z prvých dvoch sérií projektu Elita.
debata

Príbeh s kriminálnou zápletkou, ktorý sa odohráva na elitnej škole pre superbohaté deti v Madride, uviedol do pozornosti viacero španielskych hereckých talentov. Popri hereckom talente to však bol aj fyzický pôvab, ktorý pravidelne lákal divákov (najmä tých mladších) k obrazovkám a ktorý funguje už niekoľko rokov (a sérií). Z hrdinov sa stali idoly mladej generácie a hviezdy na sociálnych sieťach.

Penelope Cruz Čítajte viac OBRAZOM: Nádherná Penelope Cruz na cenách Goya zatienila aj mladé kolegyne. Ktorú krásku ešte treba vidieť?

Na víkendových cenách Goya, španielskych Oscaroch, ktoré tentoraz rozdávali v Seville, nemohli zástupcovia Elity chýbať. A platilo to, čo aj v seriáli – boli magnetom pred objektívmi a kamerami vďaka svojej kráse.

Herečka Penelope Cruz v kreácii Dolce & Gabbana...
Herečka Milena Smit v kreácii Saint Laurent.
+18Španielska herečka Maria Pedraza.

Reč je o herečkách Marii Pedraze a Valentine Zenere, ktoré sa objavili v jednotlivých sériách projektu. Každá trochu iná, obe však nesmierne pôvabné a príťažlivé sa predstavili aj v sobotu večer na vyhlásení španielskych filmových cien.

zväčšiť Herečka Valentina Zenere, hviezda seriálu... Foto: Profimedia
Valentina Zenere Herečka Valentina Zenere, hviezda seriálu Elita, prišla v kreácii Givenchy.

Kým blondínka Zenere, ktorá sa objavila v poslednej sérii, pripomínala v kreácii z dielne značky Givenchy dokonalú bábiku, jej kolegyňa Pedraza (hviezda prvej série) stavila na look sexbomby – v šatách dokonalo tvarujúcich a obkresľujúcich štíhlu figúru a s divokou hrivou tmavých vlasov zahustených príčeskami, ktoré tak trošku pripomínali legendárnu Barbarellu.

Alexandra Sasha Gachulincová Čítajte viac Móda z CS plesu: Dokonalá Gachulincová, najkrajšia Slovenka nežnou vílou a Smatanová na jednotku, takto ste ju snáď nevideli!

Obe mladé herečky presvedčili už neraz, že okrem krásy im bol nadelený aj talent. Platí to, samozrejme, aj o ich ďalších kolegoch a kolegyniach. Ceny Goya si napríklad nenechal ujsť ani Manu Rios, herec a model, ktorý je posilou seriálu Elita už niekoľko sezón.

zväčšiť Herec Manu Rios na podujatí Goya Awards 2023... Foto: Juan Naharro Gimenez/PRADA
Manu Rios Herec Manu Rios na podujatí Goya Awards 2023 oblečený v značke Prada.

Na samotnom galavečere nechýbali ani veteráni a legendy španielskej kinematografie. Slávnostný 37. ročník si napríklad nenechala ujsť Penelope Cruz, Maribel Verdú či francúzska hviezda Juliette Binoche – viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Goya #elita #Valentina Zenere #Maria Pedraza

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...