Rozžiarená Monica Lewinsky na premiére: Po štvrťstoročí od aféry s Clintonom odkazuje toto

Prekvapivým hosťom nedávnej londýnskej premiéry filmu Čo s tým má láska? bola aj americká celebrita a niekdajšia aktérka škandálu v Bielom dome Monica Lewinsky.

16.02.2023 00:00
debata (1)
zväčšiť Monica Lewinsky bola prekvapivým hosťom na... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Monica Lewinsky Monica Lewinsky bola prekvapivým hosťom na premiére romantickej komédie Čo s tým má láska?

Tmavovláska, ktorú pred 25 rokmi spoznal svet pred odhalenú aféru s americkým prezidentom Billom Clintonom (ktorá viedla k impeachmentu), sa po štvrťstoročí stále objavuje pred objektívmi fotografov. A dokonca dobrovoľne. Tak, ako to bolo na slávnostnom premietaní v Londýne, kde doplnila herecké hviezdy.

Lily James Čítajte viac Čerstvo rozídená a už s novým chlapom? Tento fešák robil spoločnosť Lily Jamesovej na premiére, je to...

Dnes 49-ročná Lewinsky bola magnetom pre fotografov, ale tiež si vyslúžila množstvo pochvál od médií, najmä tých módnych. V kombinácii dlhých večerných šiat s úzkou siluetou, ktoré doplnila trblietavou bundičkou na spôsob motorkárskej bundy, vyzerala usmiata Američanka veľmi mladistvo a pôvabne.

Monica Lewinsky bola prekvapivým hosťom na...
Herečka Emma Thompson na premiére romantickej...
+6Americká herečka Minnie Driver na premiére...

Lewinskú v lete tohto roka čaká oslava okrúhlej päťdesiatky a zároveň tu v januári bolo aj výročie jej neslávne známej aféry s prezidentom z konca 90-tych rokov, ktorá jej navždy zmenila život.

Iba nedávno oslovil Lewinskú, ktorá sa momentálne venuje písaniu a má vlastnú produkčnú filmovú spoločnosť, magazín Vanity Fair. V 25 bodoch pre časopis zhodnotila svoje poznatky a skúsenosti z prežitého štvrťstoročia, pričom niektoré z nich sú humorné, ironické a niektoré zároveň aj vyjadrením skepsy z toho, kam sa spoločnosť uberá.

zväčšiť Monika Lewinsky v roku 1999. Foto: SHUTTERSTOCK
Monika Lewinsky Monika Lewinsky v roku 1999.

„Zdá sa, že mi, v roku 2023 sme omnoho bližšie reality knihy Príbeh služobníčky od Margaret Atwoodovej, než sme boli v roku 1985, keď kniha vyšla,“ napísala napríklad Lewinsky a narážala tak na potratový zákon a zákaz interrupcií v niektorých štátoch USA. Američanka si však tiež zavtipkovala na margo toho, že dostáva zo spomínania svojho mena v textoch pesničiek tantiémy. „Nie, bohužiaľ nedostávam. Ale aspoň tie texty sú už lepšie,“ komentovala pre Vanity Fair. (Meno slávnej stážistky z Bieleho domu sa objavilo napríklad v texte speváčky Beyoncé a jej skladby Partition.)

Svoj príspevok pre magazín uzavrela veľavravnými slovami. „Neviem, ako to povedať inak než veľmi priamo a bez toho, aby to znelo trochu neohrabane, ale verte mi: Dokážete prežiť nepredstaviteľné…“

Premiéru komédie Čo s tým má láska? si pozrite v galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #Bill Clinton #Monica Lewinsky #impeachment

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...