Posila slávnej seriálovej lekárky na módnej šou? Ellen Pompeo vzala dcérku medzi hviezdy, bola tam ako doma!

Azda niet prehliadky, na ktorú by sa dostavilo viac celebrít ako je to v prípade dizajnéra Michaela Korsa. Výnimkou nebola ani stredajšia šou.

19.02.2023 13:30
Ellen Pompeo Foto: ,
Herečka Ellen Pompeo prišla na prehliadku v sprievode dcéry Sienny Pompeo Ivery.
debata

Prezentáciu kolekcie Jeseň/Zima 2023 si nenechali ujsť známe herečky, speváčky či modelky. Do prvého radu sa usadila napríklad herečka Kate Hudson, jej kolegyňa Katie Holmes, talianske hviezdy seriálu Biely lotos – herečky Beatrice Granné a Simona Tabasco, ale tiež napríklad známa publicistka a feministická aktivistka Gloria Steinem, ktorá sedela hneď vedľa najmocnejšej ženy módy – šéfredaktorky Vogue Anny Wintourovej.

Princezná Kate z Walesu Čítajte viac Fotil princeznú Dianu či Thatcherovú, pre princeznú Kate má však kritické slová? Čo prekáža fotografovi hviezd?

Pozvanie na ostrosledovanú módnu šou prijala tentoraz aj 53-ročná herečka Ellen Pompeo, ktorú aj slovenskí diváci dobre poznajú ako lekárku Meredith Greyovú z hitového seriálu Klinika Grace. S ním sa herečka už rozlúčila a asi aj to bôl dôvod, prečo mala vlastne čas vyraziť si na akciu, ktorá je počas týždňa módy v New Yorku akýmsi malým „spoločenským eventom“.

Zľava: Herečky Rachel Zegler, Sutton Foster,...
Talianska herečka Beatrice Grannò na prehliadke...
+22Talianska herečka Simona Tabasco na prehliadke...

Pompeo neprišla sama. Pozornosť fotografov si uchmatla aj jej dcérka – Sienna Ivery, ktorú má s manželom Chrisom Iverym. Dievčatko síce oslávilo len ôsme narodeniny, no žiaden ostych z pokrikovania fotografov a blýskajúcich objektívov na nej badať nebolo. Rodinná dvojica najprv absolvovala foto-termín, aby sa následne usadila do prvého radu.

zväčšiť Zľava: Guvernérka štátu New Yorku Kathy Hochul,... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Michael Kors Jeseň/Zima 2023 v New Yorku. Zľava: Guvernérka štátu New Yorku Kathy Hochul, šéfredaktorka Vogue Anna Wintour, Gloria Steinem, Kate Hudson a Mindy Kaling usadené v prvom rade na prehliadke Michael Kors.

Herečka z Kliniky Grace sa len nedávno vyznala pre médiá, že po jej konci v kultovom seriáli má stále čo robiť. „Som mamou troch detí (okrem Sienny má aj dcéru Stellu a syna Eliho), takže sa chcem starať viac o ne a byť tu viac pre ne, byť viac prítomná v ich živote,“ citoval herečku magazín People.

Pompeo však tiež už má vo výhľade nový projekt, o pár mesiacov by mala začať nakrúcať miniseriál pre televíznu stanicu HULU. „Je to vlastne veľmi cool, bláznivý a pritom skutočný príbeh,“ uviedla.

Pompeoovú a ďalších hviezdnych hostí, ktorých bolo naozaj neúrekom, si pozrite v galérii vyššie.

Video

VIDEO: Prehliadka DRAMA Fera Mikloška.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #dcéra #Ellen Pompeo #Michael Kors

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...