Krátke, kratšie a teraz... kráska z Ant-Mana poriadne prekvapila v Londýne, na hlave si nechala len pár milimetrov!

Patrí do úzkej skupiny hollywoodskych hviezd, ktoré nepovažujú divokú hrivu za nutnosť svojej výbavy na červenom koberci. Krátke vlasy nosí herečka Evangeline Lilly už nejaký ten rok, ale pred pár dňami to celé ešte "skrátila"...

20.02.2023 00:00
debata
zväčšiť Herečka Evangeline Lilly v kreácii Naeem Khan... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Evangeline Lilly v kreácii Naeem Khan Herečka Evangeline Lilly v kreácii Naeem Khan na premiére filmu v Londýne.

Hviezda novinky Ant-Man a Wasp: Quantumania sa objavila na slávnostnej premiére filmu v Londýne. Vyzerala úchvatne v šatách z dielne Naeema Khana, ktoré najmä pri pohybe efektne vlnili našívanými strapcami a dodávali nositeľke pompézny premiérový nádych. Prekvapením však bol účes, ktorý si kanadská herečka zjavne nechala urobiť u svojho kaderníka len pár dní (či možno hodín) pred premiérou.

Monika Horváthová Čítajte viac Takto ju zmenil účes! Ako krásna Laura sa predvedie po boku Maštalíra! Ako hlavná hrdinka seriálu u konkurencie vyzerala...

Jej krátka hriva šik vlasov, s ktorou sa prezentuje už nejaký čas, sa dočkala ešte kratšieho zostrihu a Lillyovej vlasy zostali dlhé naozaj len na centimeter či dva. Či ide v jej prípade o prípravu na filmovú rolu, pre ktorú si vlasy nechala ostrihať na minimálnu dĺžku, však hviezda neprezradila.

zväčšiť Herečky Evangeline Lilly (vľavo) a Catherine... Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney
Evangeline Lilly (vľavo) a Catherine Zeta-Jones Herečky Evangeline Lilly (vľavo) a Catherine Zeta-Jones na slávnostnej premiére filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania.

Na slávnostnom premiétaní filmu, ktorý prichádza aj do slovenských kín, nechýbal ani kolega 43-ročnej Kanaďanky Paul Rudd či herečka Kathryn Newton alebo herec Michael Douglas.

Evangeline Lilly v kreácii Giambattista Valli Haute Couture Čítajte viac Premiéra Ant-Mana v znamení krások: Lilly ako operená víla a 64-ročná Michelle Pfeiffer? Aha, aký sexy look

Toho sprevádzala aj manželka a držiteľka Oscara Catherine Zeta-Jones. Pre ňu bola premiéra v Londýne celkom špeciálna, keďže herečka z britských ostrovov pochádza (konkrétne z Walesu) a návrat domov je pre ňu vraj vždy veľmi emotívny a nostalgický.

Herečka Evangeline Lilly v kreácii Naeem Khan...
Evangeline Lilly ako Hope van Dyne/Wasp vo...
+6Herečka Evangeline Lilly v kreácii Naeem Khan...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #účes #Evangeline Lilly #Ant-Man a Wasp: Quantumania

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...