Absolútne úchvatná! Princezná Kate žiarila na akcii BAFTA, kamery zachytili aj nezbedný moment: Fakt ho capla po...

Absolútne úchvatne - tak vyzerala princezná Kate, manželka princa Williama na nedeľňajšom vyhlásení cien BAFTA v Londýne.

20.02.2023 05:38 , aktualizované: 06:00
Princ William a jeho manželka Kate Foto: ,
Princ William a jeho manželka Kate, princezná z Walesu prichádzajú na vyhlásenie 70. ročníka cien BAFTA. Kate mala na sebe kreáciu Alexander McQueen.
debata (7)

Slávnostný galavečer venovaný filmu, ktorý zvykne byť označovaný aj za jasnú predzvesť oscarových víťazov, sa konal v priestoroch Royal Festival Hall a zástupcovia kráľovskej rodiny nemohli chýbať. Aj princ William, aj jeho manželka s organizáciou BAFTA spolupracujú aj na iných projektoch, naposledy napríklad na projekte na podporu duševného zdravia a rozvoja mladých.

Princezná Kate z Walesu Čítajte viac Fotil princeznú Dianu či Thatcherovú, pre princeznú Kate má však kritické slová? Čo prekáža fotografovi hviezd?

Hoci sa na červenom koberci objavili tie najväčšie hollywoodske hviezdy, z videí nahratých počas večera bolo zrejmé, že najväčší rozruch vyvolala práve kráľovská dvojica. Princ William vykročil po červenom koberci so svojou očarujúcou polovičkou. Málokto sa neobzrel za sošnou dlhovláskou s úsmevom na perách, ktorá tentoraz prekvapila aj módnou voľbou.

Princ William a jeho manželka Kate, princezná z...
Princezná Kate prekvapila aj doplnkami - na...
+10Princ William a jeho manželka Kate, princezná z...

Biele šaty na jedno rameno, ktoré sa pri pohybe pôvabne vlnili, vytvorili v ateliéri Alexander McQueen – rovnakom ateliéri, kde vznikol aj svadobný model Kate pred viac ako jednou dekádou. Aby však princezná nepôsobila možno až príliš romanticky, kompletným stylingom dodala svojmu zjavu trochu modernosti a prekvapivého rebelstva. Postarali sa o to kontrastné čierne rukavičky, ale aj výrazné náušnice na ušiach.

zväčšiť Princezná Kate z Walesu predvádzala na cenách... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Princezná Kate z Walesu Princezná Kate z Walesu predvádzala na cenách BAFTA očarujúci look.

Viacerí fotografi aj kameramani pritom zachytili, že manželská dvojica je počas večera vo skvelej nálade. Pri príchode do priestorov sa dokonca Kate prejavila trošku flirtovne a zároven nežne – svojho manžela letmým dotykom „capla“ po zadku, čo odporuje prísnym pravidlám decentného odstupu členov kráľovskej rodiny a prejavom emócií. To, samozrejme, vyvolalo komentáre a rozruch nielen v britských médiách, ale aj na sociálnej sieti.

Obaja manželia a rodičia troch následníkov britského trónu sa potom stretli aj s hercami, víťazmi niektorých kategórií či pozvanými hosťami. Takto sa napríklad krátko s princeznou Kate zhovárala ocenená Emma Mackey a mnohí ďalší. V galérii vyššie nájdete očarujúcu princeznú Kate a jej podobu z BAFTA večera, nižšie si pozrite módu hviezd zo 76. ročníka cien.

Herečka Florence Pugh sa objavila na vyhlásení...
Modelka Rosie Huntington-Witheley sa objavila...
+48Herec Colin Farrell na 76. ročníku cien British...

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #krása #Alexander McQueen #BAFTA #princezná Kate

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...