Jeden mesiac v base, ten ďalší... Becker vzal krásnu priateľku na festival Berlinale. Čakali ho davy aj aplauz

Pár dní pred Vianocami sa koncom minulého roka dostal z väzenia na slobodu. Niekdajší tenisový šampión Boris Becker je späť vo svetlách reflektorov.

21.02.2023 00:00
Boris Becker a jeho partnerka Lilian de Carvalho Foto: ,
Bývalý tenista Boris Becker a jeho partnerka Lilian de Carvalho sa tiež objavili na filmovom festivale v Berlíne.
debata

Päťdesiatpäťročný Becker sa počas uplynulého víkendu objavil na filmovom festivale v Berlíne. V nedeľu tam uviedol dokument Boom! Boom! The World vs. Boris Becker od režiséra Alexa Gibneyho. Ten sa skúsil na osobnosť hviezdneho športovca, ktorý pre nepriznanie kompletného majetku po vyhlásení bankrotu vyfasoval osem mesiacov v britskom väzení, skúsil pozrieť ako na športový idol, talent, ale aj búrliváka s divokým súkromným životom.

Anne Hathaway Čítajte viac OBRAZOM: Berlinale ozdobila 'nahá' Hathaway aj kráska Garrn s piercingom. Zelenskyj odkázal: Postavte sa zlu

V ňom sa po boku otca štyroch detí objavuje už nejaký čas pôvabná tmavovláska a Becker sa s ňou objavil aj na nedeľňajšej slávnostnej premiére. Reč je o bývalej modelke Lilian de Carvalho Monteiro, ktorá si na svoj debut na festivalovom červenom koberci zvolila čierne šaty bez ramienok s dlhou vlečkou.

Herečka Sydney Sweeney na prezentácii filmu...
Bývalý tenista a hviezda nového dokumentu Boris...
+15Herečka Sydney Sweeney na prezentácii filmu...

S Beckerom ich prvýkrát videli spolu už v roku 2021 na Wimbledone. Po tom, čo tenistu odsúdili na niekoľko mesiacov väzenia, dal jej vraj voľnosť a povedal, aby na neho nečakala. Lilian sa však rozhodla inak.

zväčšiť Bývalý tenista Boris Becker a jeho partnerka... Foto: SITA/AP, Jens Kalaene
Boris Becker a jeho partnerka Lilian de Carvalho Bývalý tenista Boris Becker a jeho partnerka Lilian de Carvalho sa tiež objavili na filmovom festivale v Berlíne.

Beckera v Berlíne čakali okrem zástupcov médií aj mnohí fanúšikovia. Zachytený je pri rozdávaní autogramov a fotografovaní sa so svojimi priaznivcami. Podobné nadšenie počas víkendu vyvolala len návšteva amerického herca Matta Damona. Víkendové dianie však spestrilo niekoľko filmových projektov a viacero hviezd. Medzi nimi napríklad aj očarujúca Sydney Sweeney či herečka Vicky Krieps. Viac v galérii.

Herečka Florence Pugh sa objavila na vyhlásení...
Modelka Rosie Huntington-Witheley sa objavila...
+48Herec Colin Farrell na 76. ročníku cien British...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #väzenie #premiéra #film #partnerka #Boris Becker #Berlinale

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...