Keď kráča po červenom koberci sexepíl, vyzerá to presne takto! Kráska z Eufórie si podmanila Berlín

Americká herečka Sydney Sweeney ozdobila víkendový program známeho nemeckého filmového festivalu.

21.02.2023 00:00
Sydney Sweeney Foto: ,
Herečka Sydney Sweeney na prezentácii filmu Reality v Berlíne. Oblečená v kreácii Miu Miu.
debata

Dvadsaťpäťročná hviezda seriálových hitov Eufória a Biely lotos priniesla do nemeckej metropoly filmovú novinku Reality. V nej stvárňuje Reality Winnerovú – bývalú zamestnankyňu tajných služieb, ktorá bola pre únik informácií odsúdená na doteraz na päť rokov väzenia. Winner odtajnila v roku 2018 dokumenty o vplyvy Ruska v prezidentských voľbách v roku 2016.

Boris Becker a jeho partnerka Lilian de Carvalho Čítajte viac Jeden mesiac v base, ten ďalší... Becker vzal krásnu priateľku na festival Berlinale. Čakali ho davy aj aplauz

Ako pre portál Deadline prezradila herečka Sweeney, s Winnerovou sa spojili ešte počas nakrúcania filmu. „Mala som tú česť s ňou hovoriť, spojili sme sa cez Zoom,“ vysvetlila predstaviteľka hlavnej role, pre ktorú to vraj bolo ako sen. „Pre herca je úžasné hovoriť so skutočným hrdinom a dostať sa do jeho mysle, porozumieť mu,“ komentovala Sweeney.

zväčšiť Herečka Sydney Sweeney na prezentácii filmu... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Sydney Sweeney Herečka Sydney Sweeney na prezentácii filmu Reality v Berlíne. Oblečená v kreácii Armani Privé.

Americká hviezda však v Berlíne zaujala aj svojou krásou a štýlovým vzhľadom. Najprv to bolo sako s odhaleným chrbtom od Alexander McQueen, v ktorom sa predviedla na tlačovej konferencii k filmu. O pár hodín neskôr potom prišiel famózny look – červené šaty pošité krištálikmi a zvýrazňujúce ukážkové krivky nositeľky.

Herečka Sydney Sweeney na prezentácii filmu...
Bývalý tenista a hviezda nového dokumentu Boris...
+15Herečka Sydney Sweeney na prezentácii filmu...

Model šiat z dielne Miu Miu nebol pritom úplne náhodnou voľbou. Herečka je totiž ambasádorkou módneho domu. Len nedávno sa tiež stala oficiálnou novou ambasádorkou parfumu My Way z dielne Giorgio Armani a tak sa zaradila aj do zoznamu dám, ktoré budú mať voľný prístup k nádherným modelom. Pár z nich už v minulosti predviedla. Očakáva sa, aký módny dom si vyberie na slávnostný večer SAG Awards alebo oscarový galavečer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #sexepíl #pôvab #Berlinale #Sydney Sweeney

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...