Kritiky sú tvrdé, ale pôvab Helen Mirrenovej vo svetle reflektorov? Aj v 77 rokoch žiari

Britská herečka Helen Mirren je ďalšou z hviezd, ktoré sa objavili na filmovom festivale v Berlíne. Hviezda priniesla do metropoly Nemecka nový film.

22.02.2023 00:00
Helen Mirren Foto: ,
Herečka Helen Mirren predstavila na filmovom festivale v Berlíne film Golda.
debata

Novinka pod názvom Golda zachytáva skutočný príbeh a osud izraelskej premiéry Goldy Meirovej, no zdá sa, že tentoraz prítomnosť hviezdnej herečky snímku nezachránila. Prvé kritiky, ktoré sa objavili po pondelňajšom premietaní, sú nemilosrdné a často veľmi tvrdé.

Sydney Sweeney Čítajte viac Keď kráča po červenom koberci sexepíl, vyzerá to presne takto! Kráska z Eufórie si podmanila Berlín

Portál denníka The Guardian označil film za „plytký“ a skritizoval aj výrazné maskovanie hviezdy, ktoré vraj z nej robí viac karikatúru než skutočný charakter. Aj noviny The Times sa pridali ku kritikom, pričom tiež upozornili na masky, depresívnosť príbehu a absenciu hlbších momentov.

zväčšiť Herečka Helen Mirren predstavila na filmovom... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Helen Mirren Herečka Helen Mirren predstavila na filmovom festivale v Berlíne film Golda.

Ani takej ostrieľanej hviezde, akou je 77-ročná držiteľka Oscara, sa podobné slová asi nebudú počúvať (a čítať) ľahko. Jedna vec však zostáva konštantná – herečka aj na filmovom festivale Berlinale predviedla svoj povestný štýl a mladistvú iskru, ktorou je povestná.

Herečka Sydney Sweeney na prezentácii filmu...
Bývalý tenista a hviezda nového dokumentu Boris...
+15Herečka Sydney Sweeney na prezentácii filmu...

Na prezentáciu filmu najprv dorazila v ležérno-športovej kombinácii nohavíc a ostroružového magentového svetra, o pár hodín neskôr sa potom prezliekla do svojho „hollywoodskeho“ looku – večerných šiat s asymetricky riešeným živôtikom. V oboch prípadoch vyzerala veľmi pôvabne a opäť bola ukážkou toho, ako sa môžu aj zrelé dámy obleikať a prezentovať na verejnosti.

O filme Golda si možno o pár mesiacov urobíte názor sami. Čo sa Helen Mirrenovej týka, pridávame pár návratov k jej výnimočným momentom na červenom koberci.

Herečka Helen Mirren v kreácii Dolce & Gabbana.
Herečka Helen Mirren v kreácii Dolce & Gabbana.
+9Herečka Helen Mirren je posilou novinky Shazam!...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren #premiéra #film #kritika #Berlinale

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....