Christina Ricci ukázala Milánu manžela, luxus prilákal aj hviezdu Elity či slávnu Talianku, ktorá provokovala Sanremo

Aj vzhľadom na fakt, že svoje súkromie si stráži, bola herečka Christina Ricci v centre pozornosti v stredu popoludní v Miláne. Na módnu prehliadku Fendi vzala aj svojho manžela Marka Hamptona.

23.02.2023 08:00
debata
zväčšiť Herečka Christina Ricci a jej manžel Mark... Foto: Profimedia
Christina Ricci a jej manžel Mark Hampton Herečka Christina Ricci a jej manžel Mark Hampton prichádzajú na prehliadku Fendi v Miláne.

Dvojica, ktorá sa vzala na jeseň roka 2021, prišla na prehliadku novej kolekcie Jeseň/Zima 2023/2024 ruka v ruke a takmer celý čas boli nerozluční. Oddelili sa len vo chvíli, keď musela seriálová hviezda pózovať fotografom pred fotostenou či s ďalšími celebritnými hosťami akcie.

Ellen Pompeo Čítajte viac Posila slávnej seriálovej lekárky na módnej šou? Ellen Pompeo vzala dcérku medzi hviezdy, bola tam ako doma!

Štyridsaťtriročná Ricci je, zdá sa, po boku charizmatického britského džentlmena šťastná. Naplneného vzťahu sa dočkala po niekoľkých komplikovaných, pričom hviezda v minulosti priznala, že rany na nej zanechalo najmä manželstvo s Jamesom Heerdegenom, s ktorým sa rozviedli v roku 2020.

Americká herečka Christina Ricci na prehliadke...
Španielsky herec Aron Piper na prehliadke Fendi...
+25Herečka Christina Ricci zavítala do Milána na...

Dvojica má spolu syna Freddieho, no v jednom momente ich vzťah vyeskaloval tak, že herečka žiadala pre vtedajšieho manžela zákaz priblíženia sa k nej aj k jej synovi. Po boku Hamptona však pôsobí vyrovnane a spokojne.

zväčšiť Talianska influencerka a moderátorka Chiara... Foto: Photo by Daniele Venturelli/Getty Images for Fendi
Chiara Ferragni Talianska influencerka a moderátorka Chiara Ferragni na prehliadke Fendi v Miláne.

Ricciovú mohli len nedávno diváci vidieť v seriálovom hite Netflixu, Wednesday, pričom na prehliadku Fendi do Milána nedorazila ako jediná jeho zástupkyňa. Okrem nej sa do prvého radu usadila aj herečka Gwendoline Christie, ktorá si vo Wednesday tiež zahrala. Taliansky módny ateliér zjavne rád spolupracuje s hrdinami televíznych hitov. Medzi ďalšími bol napríklad aj španielsky herec Aron Piper, hviezda hitu Elita.

Chiara Ferragni Čítajte viac Milióny Talianov neverili vlastným očiam! Najslávnejšia blogerka pred kamerami.... počkať, tak je nahá či nie?

Kto však chýbať nemohol, bola jedna z najslávnejších influenceriek planéty. Reč nie je o nikom inom ako o Chiare Ferragniovej. Ak si dobre spomínate, je to dáma, ktorá len pár týždňov dozadu provokovala celé Taliansko a svet pri moderovaní hudobného festivalu Sanremo. Jej garderóba od značiek Dior a Schiaparelli totiž mala niesť v sebe dôležité posolstvá, no zároveň išlo o veľmi provokatívne modely, v ktorých dôležitým prvkom bola ilúzia nahého ženského tela a nahoty ako takej.

zväčšiť Zľava: Dizajnérka Donatella Versace, herečka... Foto: Daniele Venturelli/Getty Images for Fendi
Donatella Versace, herečka Gwendoline Christie, influencerka Chiara Ferragni a Leonetta Luciano Fendi Zľava: Dizajnérka Donatella Versace, herečka Gwendoline Christie, influencerka Chiara Ferragni a Leonetta Luciano Fendi na módnej šou Fendi Jeseň/Zima 2023/ 2024.

Zostava hviezdnych hostí na prehliadke kolekcie Kima Jonesa však bola omnoho pestrejšia. Kto všetko dorazil? Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #prehliadka #Christina Ricci #Fendi #Chiara Ferragni #elita #Aron Piper

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...