Nielen princezná Kate recykluje šaty! V Berlíne uchvátila filmová diva, róbu už na sebe mala

Mohla by mať azda všetky možné šaty sveta, pretože každý dizajnér sníva o tom obliecť ju. Ale herečka Cate Blanchett má k otázkam garderóby iný prístup. Aj ako štýlová ikona neváha recyklovať.

24.02.2023 13:00
Cate Blanchett Foto: ,
Herečka Cate Blanchett si vzala na premiéru do Berlína archívny model šiat Givenchy Haute Couture.
debata

Na štvrtkovej premiére filmu TAR, za ktorý minulú nedeľu získala herečka cenu BAFTA, sa objavila Cate Blanchett v očarujúcej kreácii. Čierny rolákový vrch doplnený sukňou s volánikmi s farebným ombré efektom však nemal na festivale v Berlíne svoju absolútnu premiéru.

Blanchett si tento model z kolekcie značky Givenchy obliekla už v minulosti. Šaty vznikli ako súčasť kolekcie Haute Couture v roku 2018 a odvtedy ich austrálska rodáčka obliekla už minimálne trikrát.

Herečka Cate Blanchett si vzala na premiéru do...
Herečky Cate Blanchett (vľavo) a Nina Hoss...
+4Herečky Cate Blanchett (vľavo) a Nina Hoss...

Bežnej žene či mužovi sa to možno zdá humorné, poukazovať na fakt, že hollywoodska hviezda má nejaké šaty viackrát. Faktom však je, že filmový priemysel a šoubiznis vo všeobecnosti stavia na neustálom príleve originálnych, nových, očarujúcich či šokujúcich lookov a stylingov.

zväčšiť Herečky Cate Blanchett (vľavo) a Nina Hoss... Foto: SITA/AP, Fabian Sommer
Cate Blanchett (vľavo) a Nina Hoss Herečky Cate Blanchett (vľavo) a Nina Hoss uviedli na filmovom festivale v Berlíne snímku TAR.

Pri dvojnásobnej držiteľke Oscara, ktorá možno tretiu sošku získa práve za výkon vo filme TAR, sú však podobné „pravidlá“ mimo diskusie. Cate Blanchett už viackrát v minulosti potvrdila, že má jasný, neochvejný názor a nebojí sa ho povedať aj ukázať.

Či už ide o film, tvorbu, alebo módu. Konieckoncov, taká bola aj jej ďakovná reč na cenách BAFTA, kde sa pre zmenu ukázala v šatách Maison Margiela, ktoré mala už v minulosti na oscarovom ceremoniáli.

Viac fotografií z berlínskej premiéry TAR si pozrite v galérii vyššie a nezabudnite sa vrátiť aj k móde z BAFTA. Stála za to.

Herečka Florence Pugh sa objavila na vyhlásení...
Modelka Rosie Huntington-Witheley sa objavila...
+48Herec Colin Farrell na 76. ročníku cien British...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Cate Blanchett #Givenchy #Berlinale #TAR

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...