Dcéra Lisy Marie Presleyovej prvýkrát od maminej smrti vo svetle reflektorov: Vyzerá úžasne a už sa dokáže usmievať

Pred niekoľkými týždňami svet zaskočila správa o smrti hudobníčky Lisy Marie Presleyovej. Jediná dcéra kráľa rock'n'rollu zomrela 12. januára vo veku 54 rokov.

24.02.2023 10:21
Riley Keough Foto: ,
Herečka Riley Keough, dcéra zosnulej Lisy Marie Presleyovej, a jej manžel Ben Smith-Petersen na premiére novinky Daisy Jones and The Six.
debata

Najstaršia ratolesť zosnulej Lisy Marie, dcéra Riley Keough je hrdinkou nového projektu pod názvom Daisy Jones and the Six. Na jeho premiére, ktorá sa vo štvrtok večer konala v Los Angeles, nemohla chýbať. Samozrejme, aj pre okolnosti posledných týždňov, bola 33-ročná Riley v centre pozornosti. Svoj „návrat“ pred objektívy a do svetiel reflektorov zvládla v znamení triumfu.

Priscilla Presley Čítajte viac Utrápená Priscilla či vojvodkyňa z Yorku dali zbohom Presleyovej. Keď Axl Rose zahral November Rain, slzy neudržal nik

Herečku obliekol francúzsky módny ateliér Schiaparelli do jednej z kreácií ostatnej kolekcie haute couture a Riley vyzerala naozaj úchvatne. Odvážne riešený výstrih nebol lacný, ale tak akurát provokatívny, pôvab Keoughovej s výraznejším tónom vlasov ešte umocňovali výrazné šperky – náušnice na ušiach.

Zľava: Herečky Reese Witherspoon, Riley Keough...
Herečka Riley Keough prišla na premiéru novinky...
+7Herečka a modelka Camila Morrone na premiére...

Na slávnostnej premiére však vnučka Elvisa Presleyho nebola jedinou dámou, ktorá pútala pozornosť médií. Akcia bola totiž v znamení niekoľkých známych žien. Medzi nimi bola neprehliadnuteľná aj Reese Witherspoon – producentka projektu, ktorá tiež stavila na značku Schiaparelli. Odvážny look potom servírovala Suki Waterhouse, herečka a modelka, ktorú obliekol do transparentnej kreácie ateliér Stephane Rolland Couture.

zväčšiť Riley Keough a jej mama Lisa Marie Presley v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Lisa Marie Presley Riley Keough a jej mama Lisa Marie Presley v roku 2017.

Výsledok bol v prípade všetkých dám zhliadnutia hodný. Aj preto odporúčame, pozrite si galériu z premiéry Daisy Jones and the Six.

Priscilla Presley, mama zosnulej Lisy Marie, sa...
Spevák a hudobník Billy Corgan zo Smashing...
+9Návštevníci Gracelandu nedokázali zadržať slzy...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Riley Keough #Lisa Marie Presley

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...