Je ti zima, dievčatko? Vonku pod nulou, ona skoro nahá, Kristen Stewart sa lúčila s Berlinale v priehľadných šatách

Filmové ceny sú rozdané, ďalší ročník filmového festivalu Berlinale sa skončil. Jeho záver si nenechala ujsť ani herečka a prezidentka poroty Kristen Stewart.

27.02.2023 00:00
Kristen Stewart Foto: ,
Prezidentka festivalovej poroty Kristen Stewart počas záveru Berlinale.
debata

Americká hviezda, ktorá bola doposiaľ najmladšou šéfkou festivalovej poroty jedného z najstarších európskych filmových festivalov, sa počas sobotňajšieho slávnostného ceremoniálu objavila pred objektívmi v kreácii Chanel. Konieckoncov, je ambasádorkou značky, nosí takmer výlučne kúsky tohto parížskeho ateliéru.

Cate Blanchett Čítajte viac Nielen princezná Kate recykluje šaty! V Berlíne uchvátila filmová diva, róbu už na sebe mala

Čo však zaujalo azda viac, než samotné (priehľadné) šaty, bol fakt, že 32-ročná Kristen si ich obliekla do chladného berlínskeho večera. Hoci väčšina sa odohráva v priestoroch kina, herečka sa nevyhla ani pózovaniu pred festivalovým kinom, kde aj napriek reflektorom a osvetleniu panovali naozaj nízke teploty. Berlín hlásil v sobotu podvečer teploty tesne pod nulou. A Stewartovej módny kúsok zahaľoval len to najnutnejšie a bolo zjavné, že jemný priehľadný materiál ma oblečený dokonca bez podprsenky.

Prezidentka festivalovej poroty Kristen Stewart...
Herečku Kristen Stewartovú, prezidentku poroty,...
+3Členovia medzinárodnej poroty 73. ročníka...

V jednom momente musel k Američanke prísť asistent, ktorý jej podal dlhý čierny kabát, aby sa zahalila. Otázka zo slávnej ruskej rozprávky, ktorú azda pozná každý Slovák: „Je ti zima, dievčatko?“ by bola v tomto momente viac než na mieste. Nuž, ale pre módu sa zjavne trpí… čo poviete?

zväčšiť Herečku Kristen Stewartovú, prezidentku poroty,... Foto: Profimedia
Kristen Stewart Herečku Kristen Stewartovú, prezidentku poroty, museli zohrievať na finálnom večere Berlinale, keď si na seba vzala priehľadné šaty a polonahá pózovala pred festivalovým kinom, kde boli teploty len okolo nula stupňov.

Víťazom festivalu a držiteľom ceny Zlatý medveď sa stal dokumentárny film Sur l'Adamant od francúzskeho režiséra Nicolasa Philiberta. Víťazná snímka zaviedla divákov na loď na Seine v Paríži, ktorá slúži ako denné centrum L'adamant pre seniorov trpiacich duševnými poruchami. Veľkú cenu poroty udelili snímke Roter Himmel (Červené nebo) nemeckého režiséra Christiana Petzolda.

Sydney Sweeney Čítajte viac Keď kráča po červenom koberci sexepíl, vyzerá to presne takto! Kráska z Eufórie si podmanila Berlín

Ocenenie za najlepší herecký výkon v hlavnej úlohe dostala Sofía Otero, podľa organizátorov vôbec najmladšia držiteľka ceny v histórii Berlinale. Vo filme o dospievaní 20 000 especies de abejas (20.000 druhov včiel) stvárnila osemročné dieťa hľadajúce svoju rodovú identitu. Ceny sa dočkalo aj Slovensko. Film Mimi slovenskej režisérky Miry Fornay získal na Berlinale 2023 Veľkú cenu medzinárodnej poroty v sekcii Generácia Kplus, ktorá je venovaná snímkam pre deti a mládež.

Nemecká topmodelka Toni Garrn v kreácii Giorgio...
Herečka a prezidentka festivalovej poroty...
+20Americká herečka Anne Hathaway prišla na...
Herečka Sydney Sweeney na prezentácii filmu...
Bývalý tenista a hviezda nového dokumentu Boris...
+15Herečka Sydney Sweeney na prezentácii filmu...
Herečka Cate Blanchett si vzala na premiéru do...
Herečky Cate Blanchett (vľavo) a Nina Hoss...
+4Herečky Cate Blanchett (vľavo) a Nina Hoss...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristen Stewart #polonahá #zima #Chanel #Berlinale #Zlatý medveď

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...