Hanblivá? Dua Lipa v Miláne presvedčila o opaku. Čipka, jasne viditeľná bielizeň, ale najmä... TOP figúra

Milánsky týždeň módy láka množstvo celebrít. Jednou z nich je aj hudobná popstar - speváčka Dua Lipa.

27.02.2023 00:00
Dua Lipa Foto:
Speváčka Dua Lipa na prehliadke značky GCDS v Miláne.
debata

Dvadsaťsedemročná hviezda s albánskymi koreňmi sa objavila pred pár dňami na viacerých prehliadkach v rámci aktuálneho módneho maratónu. Kým na prezentáciu novej kolekcie Jeseň/Zima 2023–24 z dielne značky Prada prišla v typicky „pradovskom“ outfite – oversized saku s košeľou s výrazným golierom, omnoho viac pozornosti patrilo jej podobe o pár hodín skôr. Reč bola o prehliadke značky GCDS.

Christina Ricci Čítajte viac Christina Ricci ukázala Milánu manžela, luxus prilákal aj hviezdu Elity či slávnu Talianku, ktorá provokovala Sanremo

Autorka hitov ako Don't start now či Physical sa objavila pred veľkou fotostenou pred štartom módnej šou populárnej street-wearovej značky v čipkovanom priehľadnom overale. Kreácia, do ktorej sa obliekla, celkom bez ostychu odhaľovala len miniatúrnu čiernu spodnú bielizeň pod odevom. Obdiv si však vyslúžila aj speváčkina forma. Lipa, ktorá minulý rok strávila na koncertných pódiách (navštívila aj Slovensko v rámci Lovestream festivalu), sa zjavne udržiava vo forme. A nebojí sa to ukázať.

Americká superstar Kim Kardashian a dizajnéri...
Herečka Dakota Johnson na prehliadke značky...
+26Americká herečka Maya Hawke na prehliadke Prada...

Počas pózovania fotografom si neskôr Lipa uctila aj hostiteľa večera, dizajnéra značky Giuliana Calza. Ten je jej priateľom aj v súkromí a dvojica už nejaký čas spolupracuje na časti speváčkinej garderóby. „Plačem od šťastia nad tvojou nádhernou prehliadkou,“ zanechala neskôr Calzovi aj odkaz na svojej sociálnej sieti.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DUA LIPA (@dualipa)

Milánske prehliadky sú od ich štartu plné celebrít, pričom mnohé z nich pútajú pozornosť (podobne ako Dua Lipa) svojimi odvážnymi stylingami. Platilo to napríklad pre prehliadku značky Fendi, kde sa v rámci garderóby predvádzala napríklad slávna influencerka Chiara Ferragni.

Irina Shayk Čítajte viac Od hlavy po päty zahalená či celkom nahá? Irina Shayk zvládne oboje, pozrite sa na ten rozdiel

Tá bola aj s herečkou Dakotou Johnsonovou neprehliadnuteľná aj na módnej šou Gucci a na módnej šou Ferragamo bola veľmi podobne ako Lipa odvážna zase talianska herečka Alice Pagani. Kolekciu Dolce & Gabbana prišla podporiť aj americká superstar Kim Kardashian, ktorá zvádzala v šatách s hadím vzorom. Všetky dámy nájdete v našej bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #prehliadka #Miláno #odhalená #Dua Lipa #GCDS

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...