OBRAZOM: Úchvatná Zendaya, čierna ruža Delevingne, sexy Plaza či Coolidge ako Bardotka: Toto je móda z hereckých cien

Koncentrácia hereckých hviezd azda nemohla byť ani vyššia. Ale je to celkom logické. Na vyhlásení cien Asociácie amerických hercov mali zastúpenie predovšetkým zástupcovia tohto povolania. A ukážková móda.

27.02.2023 07:28
Zendaya Foto: ,
Herečka Zendaya vyzerala úchvatne v kreácii Valentino.
debata

Červený koberec zaplnili dámy v opulentných večerných lookoch. Vyhlásenie SAG Awards v mnohom preznamenáva blížiaci sa oscarový galavečer a móda je určite jedným z týchto príbuzných atribútov.

Mnohé pozvané dámy zvolili veľkolepé večerné kreácie v duchu „veľkých večerných“. Napríklad herečka Zendaya sa obliekla do nežnej ružovej róby pošívanej aplikáciami z látkových ruží od značky Valentino. A vyzerala priam ako nežný kvet. Úchvatne na pohľad.

Herečka Li Jun Li v kreácii Fendi Haute Couture.
Herečka Janelle James v kreácii Rodarte.
+79Herečka Olivia Hamilton.

Podobné platilo aj o britskej herečke a modelke Care Delevingneovej, ktorá tiež pracovala s motívom kvetov – konkrétne čiernych ruží na kreácii šato-nohavíc od značky Carolina Herrera. Model pôsobil veľmi elegantne, vďaka masívnej sukni prechádzajúcej do vlečky mal starohollywoodsky nádych a samotná Cara bola magnetom. Možno aj preto, že len pár mesiacov dozadu sa zdalo, že je vo veľmi zlom mentálnom aj fyzickom stave. Jej návrat na červený koberec bol teda triumfálny.

zväčšiť Modelka a herečka Cara Delevingne v róbe... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Cara Delevingne Modelka a herečka Cara Delevingne v róbe Carolina Herrera.

Slávnostný večer sa niesol aj v znamení výrazných farieb. Prím hrala najmä žltá. Na róbu v tomto výraznom tóne z ateliéru Giambattista Valli Couture stavila herečka Angela Bassett, ale aj jej kolegyne Viola Davis (Valentino) a Niecy Nash (šaty Vera Wang). Neprehliadnuteľná bola tiež oscarová držiteľka Jessica Chastain v magentovej kreácii Zuhair Murad či Amanda Seyfried v zelenej mini-kreácii s naznačenou vlečkou od značky Prada.

zväčšiť Herečka Angela Bassett prišla v kreácii... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Angela Bassett Herečka Angela Bassett prišla v kreácii Giambattista Valli Couture.

Na slávnostnom večere nechýbali ani sexy momenty. Vďaka móde sa o ne postarala napríklad hviezda seriálu Biely lotos Aubrey Plaza, ktorú do medených šiat s výrazným prestrihom na bruchu obliekol dizajnér Michael Kors. Ďalšie dve dámy, herečka Hong Chau a jej kolegyňa Li Jun Lin zase predvádzali zvodne ladené kreácie Fendi Haute Couture, jedna dlhý sieťovaný model pošívaný krištáľmi a druhá zase minikreáciu z potlačenej čipky a flitrov.

Cate Blanchett Čítajte viac Dojatý Cruise postavil film opäť na nohy, štýlové oscarové rivalky Blanchett a Yeoh ozdobili červený koberec

Aj zástupkyne staršej hollywoodskej generácie mali čo povedať. Napríklad herečka Michelle Yeoh pôsobila naozaj štýlovo v kreácii Schiaparelli Haute Couture, čiernej zamatovej róbe s výraznou aplikáciou na prednom diele.

zväčšiť Herečka Li Jun Li v kreácii Fendi Haute Couture. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Li Jun Li Herečka Li Jun Li v kreácii Fendi Haute Couture.

Herečku Cate Blanchettovú zase zaodel ateliér Armani Privé a pozornosti sa dostalo aj Jennifer Coolidgeovej. Hrdinka hitu Biely lotos si okrem ceny odnášala aj pochvaly za svoj look Saint Laurent s variáciou na bardotkovskú úpravu účesu a líčenia. Čo na tom, že má po 60-ke…

zväčšiť Herečka Jennifer Coolidge stavila na model... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jennifer Coolidge Herečka Jennifer Coolidge stavila na model Saint Laurent.

Podceniť slávnostný večer však nechceli ani páni a medzi záplavou dobre oblečených žien sa striedali zástupcovia mužského pohlavia v elegantných či štýlových kúskoch. Napríklad Brit Leo Woodall stavil na pánsky oblek Fendi, herec Austin Butler bol oblečený v značke Gucci a Andrewa Garfielda obliekla značka Valentino.

Azda najexperimentál­nejší pánsky look však servíroval Eddie Redmayne, ktorého obliekol ateliér Saint Laurent. Všetkých si pozrite v našej galérii vyššie, nájdete v nej až 80 lookov z červeného koberca.

zväčšiť Herec Eddie Redmayne stavil na model z dielne... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Eddie Redmayne Herec Eddie Redmayne stavil na model z dielne Saint Laurent.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cate Blanchett #Cara Delevingne #couture #SAG Awards #Angela Bassett #Zendaya #Viola Davis #Michelle Yeoh #Jennife Coolidge #Biely lotos #Hong Chau

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...