Láska medzi seriálovými kolegami? Dvojica z Bieleho lotosu priliala olej na vatru špekulácií, boli by pekný párik

Párikov, ktoré sú spolu už roky, sa na hereckých cenách v nedeľu večer objavilo niekoľko. Ale šuškalo sa aj o jednom celkom novom. A hereckí kolegovia nerobili veľa proti tomu, aby sa reči šírili...

28.02.2023 00:00
Leo Woodall a herečka Meghann Fahy Foto: ,
Herec Theo James (vľavo), jeho kolega Leo Woodall a herečka Meghann Fahy, s ktorou vraj Woodall tvorí pár.
debata

Na mysli máme hrdinov úspešného seriálového hitu Biely lotos, ktorý sa stal víťazom ceny pre najlepšie herecké osadenstvo. Reč je konkrétne o britskom hercovi Leovi Woodallovi a jeho americkej kolegyni Meghann Fahyovej.

Fešný Leo, ktorého na slávnostný galavečer obliekla značka Fendi, a jeho pôvabná kolegyňa Meghan v róbe Ralph Lauren pózovali spoločne na červenom koberci aj v zákulisí. Napriek tomu, že väčšinu času im robil spoločnosť aj kolega Theo James, väčšina médií špekuluje o tom, že išlo o spoločenský debut nového páriku.

Herečka Li Jun Li v kreácii Fendi Haute Couture.
Herečka Janelle James v kreácii Rodarte.
+79Herečka Olivia Hamilton.

Prvé špekulácie o tom, že by 32-ročná blondínka a jej o šesť rokov mladší kolega mohli tvoriť nový hollywoodsky pár, sa objavili ešte v decembri minulého roka. Vtedy si dvojica vymenila pár flirtovných odkazov na sociálnej sieti, neskôr pribudli aj spoločné momentky na Instagrame.

zväčšiť Herecké osadenstvo seriálu Biely lotos s cenami... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Biely lotos Herecké osadenstvo seriálu Biely lotos s cenami SAG pre najlepšie herecké osadenstvo televízneho seriálu.

Ani jeden z dvojice však žiadne ďalšie podrobnosti zástupcom médií nepovedal. Kolegovia z úspešného a oceňovaného seriálu sa v nedeľu večer ocitli v jednom momente aj v obrovskej skupine pri fotostene, keď všetci pózovali so soškami SAG Awards.

29th Annual SAG Awards - Show Čítajte viac Ku..a, vysúkala zo seba najlepšia herečka po ohlásení ceny. Jej ďakovná reč dojala kolegov aj ovládla Twitter

Seriál Biely lotus, za ktorým stojí scenárista Mike White, sa dočkal úspechu aj prostredníctvom herečky Jennifer Coolidgeovej. Tá si podobne ako na Zlatých glóbusoch odnášala domov cenu pre najlepšiu seriálovú herečku v komediálnom žán­ri.

Slávnostný galavečer SAG Awards poctili svojou prítomnosťou aj mnohé dlhoročné páry. Viac si ich pozrite v našej galérii.

Herec Adam Sandler a jeho manželka Jackie Sandler.
Emily Blunt a jej manžel John Krasinski prišli...
+6Herec Jason Bateman a  jeho manželka Amanda Anka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #SAG Awards #Biely lotos #Leo Woodall #Meghann Fahy

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...