Phoebe, Rachel, Monica - zišli sa po 30 rokoch kvôli hviezde! V hľadisku... krásna dcéra jej hrdej majiteľky

Dočkala sa! Herečku Courteney Coxovú v pondelok ocenili vlastnou hviezdou na známom Chodníku slávy v Los Angeles. Nechýbali pritom ani jej dobré priateľky a slávne kolegyne.

28.02.2023 07:41
Laura Dern, Courteney Cox, Jennifer Aniston,... Foto: ,
Herečka Laura Dern (vľavo) sa pridala ku kolegyniam (zľava) Courteney Coxovej, Jennifer Anistonovej a Lise Kudrowovej pri odovzdaní hviezdy na Chodníku slávy pre Coxovú.
debata (2)

Na ceremoniál, ktorý sa odohrával v relatívne studenom počasí, dorazili aj herečky Jennifer Aniston a Lisa Kudrow. Trio sa pozná od nakrúcania seriálu Priatelia, ktorý sa tešil obrovskej popularite vo svete aj na Slovensku a všetkým trom dámam dal navždy nálepku hviezd z populárneho sitkomu.

29th Annual SAG Awards - Show Čítajte viac Ku..a, vysúkala zo seba najlepšia herečka po ohlásení ceny. Jej ďakovná reč dojala kolegov aj ovládla Twitter

„Stretli sme sa pred 30 rokmi, je to už fakt dlhý čas,“ vyhlásila Lisa Kudrow, predstaviteľka Phoebe, keď sa prihovorila pozvaným hosťom. „To musí byť preklep,“ kontrovala jej 54-ročná Aniston, najmladšia a azda aj najslávnejšia z trojice hviezd.

Herečka Laura Dern (vľavo) sa pridala ku...
Na ceremoniáli nechýbala ani Coco Arquette,...
+7Odhalenie hviezdy na Chodníku slávy v Los...

Obe dámy však pozornosť smerovali najmä na Coxovú, jej herecký talent, ale aj priateľské prepojenie v súkromí. Päťdesiatosemročná Courteney, ktorú diváci okrem postavy Monicy z Priateľov poznajú napríklad z hororovej série Vreskot, bola očividne dojatá.

zväčšiť Na ceremoniáli nechýbala ani Coco Arquette,... Foto: SITA/AP, Damian Dovarganes
Coco Arquette Na ceremoniáli nechýbala ani Coco Arquette, dcéra herečky Courteney Coxovej, ktorá sedela po boku svojej krstnej mamy - herečky Jennifer Anistonovej.

Stretnutie „priateliek“ po troch dekádach (hoci v súkromí sa stretávajú pravidelne) podporila svojou účasťou aj herečka Laura Dern. V hľadisku sa potom usmieval hudobník Johnny McDaid, životný partner hollywoodskej herečky s novou hviezdou na Chodníku slávy. A tiež jej dcéra.

Dnes už osemnásťročná (a veľmi pôvabná) ratolesť Courteney Coxovej, ktorá pochádza z jej manželstva s hercom Davidom Arquettom, je na mamu vraj nesmierne hrdá a bolo to vidieť aj na záberoch z akcie, keď ju povzbudzovala a s nadšením tlieskala. Coco má veľmi dobrý vzťah aj s hviezdnou Anistonovou – tá je dokonca jej krstnou mamou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Coco Arquette (@cocoarquette_)

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Chodník slávy #hviezda #Jennifer Aniston #dcéra #Courteney Cox #Coco Arquette

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...