Vagnerová uviedla nový film, aj na premiére plietla hlavy. Pôvabnú Češku doplnil Hrčka, Godla aj jej slovenský hlas Rakovská

Do slovenských kín vstúpi o pár dní nový film, premiéru už má za sebou. Popri trojici hlavných slovenských hrdinov v ňom nechýba ani známa Češka.

03.03.2023 13:00
Herečka Hana Vagnerová a jej slovenský kolega... Foto:
Herečka Hana Vagnerová a jej slovenský kolega Juraj Hrčka.
debata

Reč je o herečke Hane Vagnerovej, ktorá ma za sebou pomerne nabitý rok 2022, keď do kín uvádzala niekoľko projektov. Zarezonaval najmä vzťahový film Hranice lásky, v ktorom sa Vagnerová vydávala skúmať so svojím filmovým partnerom otvorené vzťahy či polyamoriu (rozprávala o tom aj v relácii Ide o nás).

film Hranice lásky  Hana Vagnerová a Matyáš Řezníček Čítajte viac Ak si žena viac užíva sex, hneď dostane negatívnu nálepku. Vagnerová novým filmom otvára vzťahové témy

V snímke Villa Lucia, ktorú nakrútil slovenský režisér Michal Kollár, stvárňuje iný charakter. Jedno však asi zostalo. Pôvabná ryšavka totiž dokáže mužom motať hlavy, čo sa často objavuje aj v jej scenároch – vo Ville Lucie to nie je inak.

Českí herci Hana Vagnerová (vľavo) a Zdeněk...
Herečka Hana Vagnerová na slávnostnej premiére...
+18Herec Tomáš Mischura na filmovej premiére Villa...

Na slávnostnej premiére v Bratislave sa Vagnerová objavila s jej typickým úsmevom a v dobrej nálade a dokonca pre redakciu Pravdy prezradila, či o ňu v minulosti už bojovala nejakí muži. Na pomyselnom červenom koberci pred fotostenou si potom zapózovala aj s hereckými kolegami – Jurajom Hrčkom, Zdenkom Godlom, ale tiež slovenskou kolegyňou – herečkou Aničkou Jakab Rakovskou. Tá jej prepožičala v slovenskom filme hlas, aby jej hrdinka hovorila ľúbozvučnou slovenčinou.

zväčšiť Českí herci Hana Vagnerová (vľavo) a Zdeněk... Foto: Martin Hesko/BONTONFILM
Hana Vagnerová (vľavo) a Zdeněk Godla Českí herci Hana Vagnerová (vľavo) a Zdeněk Godla (vpravo) na premiére filmu Villa Lucia s režisérom Michalom Kollárom a producentkou Janou Klukovou.

Prvých divákov prišli pozdraviť tiež Michal Kubovčík, Juraj Hrčka, Hana Vagnerová, Zdeněk Godla, Vlado Černý, Tomáš Mischura či Marta Maťová. Súčasťou slávnostnej delegácie boli aj scenárista Lukáš Sigmund, producentka Jana Kluková a, samozrejme, nechýbal režisér a koproducent Michal Kollár.

Hana Vagnerová Čítajte viac Prvého frajera Hany Vagnerovej žiadny ďalší neprekonal. Denne jej nosil diamanty

Pozvanie na slávnostnú premiéru nového slovenského filmu bolo lákadlom aj pre mnohé známe osobnosti zo slovenského mediálneho života. Komédiu o prvej láske a poslednej vlámačke si prišiel na veľkom plátne pozrieť napríklad spevák Lasky zo skupiny Para, ktorá k filmu nahrala titulnú pieseň, Janko Kuric s manželkou Simonou Bubánovou, spevák, herec a moderátor Tomáš Palonder, režisér Peter Bebjak či herec Přemysl Boublík alebo moderátorka Alena Stračiaková.

Viac si pozrite v galérii. Rozhovor s Hanou Vagnerovou o projekte Villa Lucia, ale aj v relácii Ide o nás si môžete pozrieť nižšie.

Video

VIDEO: Najlepší bol prvý frajer, nosil mi diamanty.

Video

VIDEO: Ak si žena užíva viac sex, okamžite má nálepku v spoločnosti, hovorí Hana Vagnerová

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Hana Vagnerová #Juraj Hrčka #Villa Lucia #Zdeněk Godla

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...