OBRAZOM: Ohňostroj farieb! Ďurianová, Pocisková, Simanová a ďalšie! Známe dámy očarili počas galavečera Krištáľové krídlo

Slávnostný galavečer Krištáľové krídlo, ktorý sa konal v sobotu večer, prilákal do Slovenského národného divadla mnohé známe dámy - pozrite sa na červený koberec podujatia.

05.03.2023 09:45
Nela Pocisková Foto:
Zľava: Nela Pocisková, Marianna Ďurianová a Simona Simanová na podujatí Krištáľové krídlo.
debata

Hostí a televíznych divákov počas večera sprevádzala moderátorská štvorica v dámskom zložení Marianna Ďurianová, Janette Štefánková, Karin Haydu a Simona Frantová. Medzi účinkujúci sa na pódiu predviedli Nela Pocisková, skupina IMT Smile s hosťami či sláčikové trio – Magdaléna Izakovičová, Oxana Gerchyová a Zuzana Heráková.

Marianna Ďurianová  na podujatí Krištáľové krídlo.
Lucia Hurajová na podujatí Krištáľové krídlo.
+27Nela Pocisková na podujatí Krištáľové krídlo.

Po boku partneriek či dcér si galavečer vychutnali napríklad bývalý hokejista Lintner Richard, ktorého sprevádzala dcéra, pôvabná manželka Kristína nechýbala po boku oceneného Adama Ďuricu. Spevák počas večera v premiére zaspieval na pódiu svoju novú pieseň.

zväčšiť Adam Ďurica s manželkou Kristínou na podujatí... Foto: Krištáľové krídlo
Adam Durica s manzelkou Kristinou Adam Ďurica s manželkou Kristínou na podujatí Krištáľové krídlo.

Jednou z moderátoriek podujatia bola herečka Karin Haydu, ktorá sa v tejto pozícii nepredviedla po prvý raz. O jej styling sa postaral Tomáš Tomšík, na pódiu očarila večernou róbou v červeno čiernej, trblietavej kombinácii, ktorú podčiarkli diamantové šperky značiek Roberto Coin a Halada.

zväčšiť Karin Haydu na podujatí Krištáľové krídlo,... Foto: Krištáľové krídlo
Karin Haydu Karin Haydu na podujatí Krištáľové krídlo, zdobili ju diamantové šperky Roberto Coin a Halada.

Počas večera jej pred objektívmi robila spoločnosť dcéra Vanesa. Na podujatí zažiarili dámy ako herečka Judit Pecháček (Bárdos), ktorá v roku 2022 zaujala vo filme Iva Trajkova Piargy a počas večera sa stala jednou z ocenených osobností, galavečer si vychutnala herečka Lucia Hurajová, moderátorka spravodajstva RTVS Simona Simanová, speváčka Lina Mayer a mnohé ďalšie. Kto získal ocenenia Krištáľové krídlo si prečítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Krištáľové krídlo

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...