Blond hrivu síce nemá rozpustenú, ale... Ak ste milovali Teóriu veľkého tresku, 'jedovatú' Bernadette v gala spoznáte

Drobná herečka Melissa Rauch sa často na červených kobercoch nepredvádza, teraz urobila výnimku.

06.03.2023 00:00
Melissa Rauch Foto:
Melissa Rauch na podujatí "Carol Burnett: 90 Years of Laughter and Love".
debata

Do sŕdc seriálových fanúšikov sa natrvalo zapísala ako doktorka Bernadette Rostenkowski s poriadne podrezaným jazykom v Teórii veľkého tresku. Úspechu sa však známa blondínka dočkala aj teraz v novej verzii seriálu Night Court z dielne televízie NBC. Melissa Rauch v ňom stvárňuje hlavnú rolu.

zväčšiť Melissa Rauch na podujatí "Carol... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Melissa Rauch Melissa Rauch na podujatí "Carol Burnett: 90 Years of Laughter and Love".

Pred pár dňami zažiarila v gala na červenom koberci prestížneho podujatia „Carol Burnett: 90 Years Of Laughter Love“, ktoré sa konalo v Los Angeles a na červený koberec prilákalo niekoľko známych tvárí.

80th Annual Golden Globe Awards - Arrivals Čítajte viac Večer Zlatých glóbusov v znamení slávnych párov! Z tehotnej Penny po boku Pelphreyho šťastie priam sálalo

Melissa Rauch pred objektívy dorazila v čiernom modeli, ktorý doplnila striebornými šperkami. Na rozdiel od svojej slávnej postavy z Teórie veľkého tresku, ktorá nosila svoju blond hrivu zvyčajne rozpustenú, na podujatie si herečka nechala vlasy vyčesať dohora a ofina jej padala do čela.

zväčšiť Melissa Rauch ako doktorka Bernadette... Foto: CBS
teória Melissa Rauch ako doktorka Bernadette Rostenkowski v seriáli Teória veľkého tresku , po jej boku jej seriálový manžel, herec Simon Helberg.

Na Instagrame sleduje drobnú blondínku takmer 2,5 milióna ľudí, s ktorými sa delí o rôzne zábery či videá, fanúšikom sa pochválila aj záberom zo spomínanej akcie.

Herečka je od roku 2009 vydatá za Winstona Raucha, s ktorým vychováva dve ratolesti. Práve v roku 2009 sa Melissa Rauch stala súčasťou Teórie veľkého tresku ako ‚mierne jedovatá‘ Bernadette Rostenkowski.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Melissa Rauch

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...