Zásnuby oslávili bozkom na najslávnejšom žúre roka: Zamilovaná Wilson s priateľkou nemôžu vyzerať šťastnejšie

Každý, kto niečo v Hollywoode znamená, sa v nedeľu večer objavil na jednom z najslávnejších večierkov roka. Pozvanie magazínu Vanity Fair, ktorý ho organizuje, prijala aj herečka Rebel Wilson.

14.03.2023 07:30
Ramona Agruma a Rebel Wilson Foto: ,
Snúbenice Ramona Agruma a Rebel Wilson si dali pred fotoaparátmi aj bozk.
debata

Austrálska rodáčka, ktorú diváci poznajú z hudobných komédií Ladíme, ale tiež napríklad prepadáku Cats, neprišla sama. Spoločnosť jej robila partnerka Ramona Agruma, s ktorou sa začali stretávať pred viac ako rokom.

Sharon Stone Čítajte viac Sánky dolu: 65-ročná Sharon Stone na párty po Oscaroch uchvátila. Večer patril aj Češke so slávnym dekoltom

Za ten čas sa zjavne ich láska ešte viac posilnila. Minulý mesiac totiž dvojica potvrdila, že sa zasnúbili. „Povedali sme áno,“ napísala nadšená Rebel Wilson na Instagrame vo februári. K zásnubám došlo v Disneylande, obe dámy nosia prsteň od Tiffany & Co. a s organizáciou tohto aktu im pomohlo niekoľko priateľov, ale aj ľudia zo zábavného parku.

Speváčka Ciara a jej manžel Russell Wilson.
Herečka Halle Berry a jej partner Van Hunt...
+25Herec Hugh Grant a jeho partnerka Anna Elisabet...

Ktohovie, či miesto zásnub nesúviselo aj s niekdajším dávnejším vyjadrením Wilsonovej, keď prvýkrát potvrdila vzťah so zakladateľkou športovej značky Lemon Ve Limon. „Myslela som si, že hľadám Disney princa, ale možno to, čo som celý čas potrebovala, bola Disney princezná,“ napísala vtedy populárna herečka.

zväčšiť Herečka Rebel Wilson a jej snúbenica Ramona... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Rebel Wilson a jej snúbenica Ramona Agruma Herečka Rebel Wilson a jej snúbenica Ramona Agruma na Vanity Fair Oscar Party v Los Angeles.

Na večierku Vanity Fair sa 42-ročná Rebel od svojej snúbenice Ramony takmer nepohla. Dvojica spoločne pózovala fotografom a pôsobila naozaj šťastne, v jednom momente si pred objektívmi dali aj zaľúbený bozk. Herečka a producentka Wilson sa minulý rok v novembri stala matkou, pričom dieťa jej vynosila náhradná mama. O potomka sa starajú spoločne.

Salma Hayek Čítajte viac OBRAZOM: Úchvatná Berry, trblietavá sexy Salma aj nežná kráľovná Oscarov Yeoh - tu je 100 záberov oscarovej módy

Aké zamilované páry sa objavili ešte na tohtoročných Oscaroch a na párty magazínu Vanity Fair? Pozrite si ich v našich galériách.

Modelka a aktivistka Adwoa Aboah v kreácii...
Herečka Sharon Stone na párty magazínu Vanity...
+52Nicky Hilton Rothschild na párty Vanity Fair...
Herečka Michelle Williams (v kreácii Chanel...
Herečka Michelle Yeoh prišla v kreácii...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Vanity Fair #zásnuby #Rebel Wilson #Ramona Agruma

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...